pellatv
Live

Συνέντευξη Νομάρχη Πέλλας

Ο Νομάρχης Πέλλας, Μιχάλης Καραμάνης σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, που παραχώρησετη Δευτέρα,5 Νοεμβρίου, στην Πέλλα Τηλεόραση και στον Κοσμά Ερυθρόπουλο, μίλησε και για το έντυπο της Interreg 3,που απασχόλησε τις τελευταίες ημέρες με το περιεχόμενό του. Ως γνωστόν,στο έντυπο,στον χάρτη που έδειχνε τον Νομό Πέλλας απουσίαζαν οι πόλεις της Πέλλας και των Γιαννιτσών και η περιοχή των Σκοπίων αναφερόταν ως ''Δημοκρατία της Μακεδονίας'' και σε παρένθεση ''Fyrom''. Ο Νομάρχης,επανέλαβε (όπως μας δήλωσε και σε τηλεφωνική επικοινωνία) ότι το συγκεκριμένο έντυπο τυπώθηκε ύπο την ευθύνη της προηγούμενης Νομαρχιακής Αυτοδιοικησης, και τυχαίνοντας στην αλλαγή της Νομαρχίας,τυπώθηκε με το δικό του όνομα και υπογραφή. Μόλις υπαίπεσε στην αντιληψή του, ζήτησε άμεσα την απόσυρση όλων των εντύπων, τα οποία όπως υποστήριξε πολτοποιήθηκαν και επανεκδόθηκαν καινουργια. Οπότε,υποστήριξε ο κύριος Καραμάνης,δεν πρέπει να παίρνουμε θέση,σε ''ευαίσθητα εθνικά ζητήματα'' καθώς το θέμα θεωρείται λήξαν,νόμιμα και με διαφάνεια. Για την ανάθεση της εκτύπωσης, σε ερώτηση του κυρίου Ερυθρόπουλου γιατί δεν στηρίζονται οι τοπικές επιχειρήσεις δήλωσε ότι είναι ανοιχτοί οι διαγωνισμοί,όταν υπάρχουν, για δηλώσεις ενδιαφέροντος από όλους. Για τη συνένωση των νομών Πέλλας, Ημαθίας, Πιερίας δήλωσε ότι επί χρόνια συζητείται το ενδεχόμενο, αλλά εμείς θα δεχόμασταν μόνο αν τεθεί ως έδρα η Πέλλα (Η Αρχαία Πέλλα,όπως δήλωσε χαρακτηριστικά). Για τον προαστιακό και το επαρχιακό δίκτυο, ο Νομάρχης δήλωσε ότι με το Δ' Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης, θα ολοκληρωθεί ο επαρχιακός δρόμος, όχι όμως και το δίκτυο Χαλκηδόνας -Εγνατίας Οδού, καθώς και ότι ''θα δώσουμε τη μάχη μας και θα στηρίξουμε την προσπάθεια για τον προαστειακό'' σημείωσε ο κύριος Καραμάνης. Για την επιτυχία να ανακηρυχθεί ο Νομός μας παραμεθόριος, ο Νομάρχης Πέλλας τόνισε ότι ''στηρίξαμε την προσπάθεια μαζί με τους βουλευτές και όλους όσοι συνέβαλαν στην επίτευξη του στόχου''. Επιπλέον, μέσα στο 2008 θα ληφθεί η απόφαση για να έρθει στην Πέλλα το φυσικό αέριο,κατέληξε ο Νομάρχης Πέλλας Μιχάλης Καραμάνης.

Δημοσιεύτηκε στις 6 Νοεμβρίου, 2007


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

13:11 - ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗ ΓΑΒΑΛΙΩΤΙΣΣΑ

13:09 - Αυγενάκης για την παγκόσμια ημέρα Βιοποικιλότητας: Στόχος μας η προστασία των τοπικών οικοσυστημάτων και η διασφάλιση της τροφικής επάρκειας

13:07 - 25 Μαΐου: Παγκόσμια Ημέρα για τα Εξαφανισμένα Παιδιά

13:03 - ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ (1-20 ΙΟΥΝΙΟΥ) ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

13:02 - Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων στην αυριανή παρουσίαση της βραβευμένης εικαστικής εγκατάστασης «Spectators in a Ghost City»

12:59 - Ομιλία του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στη Φλώρινα

12:52 - Θρησκευτικές εκδηλώσεις στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Γιαννιτσών – Πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Κρώμνη

12:50 - Δήμος Δίου-Ολύμπου: Επετειακές εκδηλώσεις στη Νέα Έφεσο προς τιμήν της Α.Θ. Παναγιότητος Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου με θέμα «Είκοσι έτη συναντήσεων & συμπροσευχών στις εκκλησίες των Αλησμόνητων Πατρίδων»

12:47 - Καλεντάρι αγώνων Δημοτικών σχολείων

09:00 - ΔΕΥΑΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡΙΔΑΙΑ