pellatv
Live

Συνεχίζεται η υλοποίηση των τεχνικών έργων και παρεμβάσεων που έχει προγραμματίσει η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας

Κανονικά συνεχίζεται η υλοποίηση των τεχνικών έργων και παρεμβάσεων που έχει προγραμματίσει η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας για το τρέχον έτος.

Στην τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία οι εμπεριστατωμένες εισηγήσεις της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας και Προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής Αθηνάς Αθανασιάδου – Αηδονά που αφορούσαν σημαντικές παρεμβάσεις για την Πέλλα.

Ειδικότερα, η Επιτροπή ενέκρινε κατά πλειοψηφία έργα ύψους 110.000,00 € τα οποία αφορούν «Κοπή Χόρτων και καθαρισμός ερεισμάτων οδικού δικτύου ΠΕ Πέλλας 2018», προϋπολογισμού 70.000,00 € και «Τοποθέτηση διατάξεων ελέγχου ταχύτητας εντός κατοικημένων περιοχών», προϋπολογισμού 40.000,00 €.

Επιπλέον, ψηφίστηκε, επίσης κατά πλειοψηφία, σε προηγούμενη συνεδρίαση, η «Έγκριση Πρακτικού Επιτροπής Ηλεκτρονικού ∆ιαγωνισµού για την ανάθεση της σύµβασης του έργου: «Βελτίωση – επισκευή υφιστάµενων οδοστρωµάτων οδικού δικτύου ΠΕ Πέλλας (α) Τµήµατα της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκη – Έδεσσα – Φλώρινα και (β) της Επαρχιακής Οδού 3 ∆ιασταύρωση µε Εθνική Οδό 2 (πλησίον Ριζαρίου) – Σεβαστειανά – Σκύδρα – Ριζό – όρια Νοµού Πέλλας», Προϋπολογισµού: 2.500.000,00 €», έργο που θα επιλύσει σημαντικά προβλήματα σε σημεία του οδικού δικτύου αρμοδιότητάς μας.

Σε δήλωσή της η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά αναφέρει: «Συνεχίζουμε κανονικά την υλοποίηση του αναπτυξιακού μας προγραμματισμού, ο οποίος είναι προσαρμοσμένος σε ανάγκες που υπάρχουν και αντιμετωπίζουμε με όσα μέσα διαθέτουμε. Βελτιώνουμε την καθημερινότητα των πολιτών, ενισχύοντας την οδική ασφάλεια και διευκολύνοντας την πρόσβαση. Προωθούμε όλες τις παρεμβάσεις που έχουμε σχεδιάσει, μικρές ή μεγαλύτερες, δεδομένης της γραφειοκρατίας και του θεσμικού πλαισίου που διέπει τη λειτουργία μας. Ελπίζω και εύχομαι, στο άμεσο μέλλον, όταν θα προχωρήσουμε στην έγκριση κι άλλων έργων, οι αποφάσεις των συλλογικών οργάνων να λαμβάνονται ομόφωνα, διότι, όλοι μας πρέπει να εργαζόμαστε για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας».

Δημοσιεύτηκε στις 21 Ιουνίου, 2018


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

15:54 - Παρέμβαση του Συνδυασμού «Συνεργασία Ευθύνης» στη συνεδρίαση για το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Δήμου Έδεσσας

15:52 - Διονύσης Σταμενίτης: «Με χειροπιαστές παρεμβάσεις στηρίζουμε την ανάπτυξη της Περιφέρειας»

15:50 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με Αναπληρωτή Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών: «Προχωράει η επαναλειτουργία της γραμμής Έδεσσας – Φλώρινας»

12:13 - Δήμος Δίου-Ολύμπου: Πρόγραμμα ενημέρωσης Κέντρου Υγείας Λιτοχώρου για την προστασία και προφύλαξη από τα κουνούπια

12:11 - ”ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΙΑ 2025” ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

12:09 - ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΛΙΤΑΝΕΥΣΙΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

12:08 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

12:06 - Γιάννης Βρούτσης: «Ισχυρά κοινωνικά πρότυπα οι αθλητές – Αναγκαία η συμμετοχή τους στο διοικητικό γίγνεσθαι»

12:04 - Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 17η Επιτροπή Παρακολούθησης του ΠΑΑ 2014-2022 και η 5η Επιτροπή Παρακολούθησης του ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027

13:41 - Δραστηριότητα και έργα που υλοποιούνται την τρέχουσα περίοδο στον Δήμο Δίου-Ολύμπου