pellatv
Live

Θ. Θεοδωρίδης: Οι επαφές μας με την Ελληνική Ομογένεια μάς γεμίζουν ελπίδα

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Αδελφότητας Ποντίων Καναδά κ. Βασίλειο Αρχιτεκτονίδη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα και είναι σε συνέχεια της επίσκεψης που είχε πραγματοποιήσει ο κ. Θεοδωρίδης στην Καναδά και στις Η.Π.Α. τον περασμένο Νοέμβριο και τις επαφές που είχε με την ελληνική ομογένεια. Ο κ. Αρχιτεκτονίδης ενημέρωσε τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η ελληνική ομογένεια για την στήριξη της Ελλάδας στην παρούσα δύσκολη οικονομική συγκυρία. Οι έλληνες που ζουν στον Καναδά παρακολουθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αγωνία τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα και συμμετέχουν με πολλούς τρόπους σε δράσεις στήριξης της ελληνικής οικονομίας. Στο επίκεντρο της συζήτησης των δύο ανδρών βρέθηκαν επίσης ειδικότερες δράσεις προώθησης ποιοτικών προϊόντων της Πέλλας σε αγορές του Καναδά. Όπως τόνισε ο κ. Θεοδωρίδης, είναι καιρός η Ελλάδα να αξιοποιήσει την πολιτική και οικονομική επιρροή που διαθέτει η ελληνική ομογένεια στις διεθνείς αγορές και οργανισμούς. Στις δράσεις δικτύωσης και εξωστρέφειας που υλοποιούμε, έχουμε πολύτιμο σύμμαχο την ελληνική ομογένεια.

Δημοσιεύτηκε στις 4 Αυγούστου, 2012


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

13:16 - Άμεσα συνελήφθησαν 2 άτομα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν άνδρα στην πόλη των Σερρών

18:10 - ΚΕΠ Υγείας Δήμου Πέλλας: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής

18:07 - 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) – ΕΔΕΣΣΑ

18:02 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους

17:58 - Επιβολή διοικητικού προστίμου σε Πέλλα

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά