pellatv
Live

Θ. Τζάκρη: Άνεμος ανάπτυξης πλέει για τις τουριστικές και τις αθλητικές υποδομές της Πέλλας

Με αφορμή το γεγονός της υπογραφής της σύμβασης μεταξύ του Δήμου Έδεσσα και του αναδόχου του έργου για την κατασκευή του αεροδιαδρόμου στο ανεμοδρόμιο της  Αερολέσχης Έδεσσας στην Παναγίτσα η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Θεοδώρα Τζάκρη δήλωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής: 

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να βλέπει κάποιος πολιτικός ένα όραμά του να παίρνει σάρκα και οστά και να καλυτερεύει τις προοπτικές του τόπου του. 

Αισθάνομαι ιδιαίτερη συγκίνηση γιατί η πρωτοβουλία που ανέλαβα μόλις ένα χρόνο πριν για την δημιουργία αεροδιαδρόμου ανεμοπορίας στο Ανεμοδρόμιο της Αερολέσχης Έδεσσας στην Παναγίτσα δικαιώθηκε και σήμερα είχαμε την υπογραφή της σύμβασης του Δήμου Έδεσσας με τον Ανάδοχο του έργου για την κατασκευή του αεροδιαδρόμου. 

Είναι σημαντικό να καταλάβουν όλοι οι πολίτες ότι αυτή η ανάπτυξη του αθλήματος της ανεμοπορίας δεν είναι κάτι αποκομμένο από την συνολική τουριστική και αθλητική ανάπτυξη της Πέλλας και της Βορείου Ελλάδας, δεδομένου ότι πουθενά στον Βορειοελλαδικό χώρο δεν υπάρχει αντίστοιχη υποδομή.

Αυτό συμβαίνει διότι διεθνώς η ανεμοπορία αφορά την υψηλότερη εισοδηματική τάξη τουριστών και αθλουμένων και προσελκύει όλους τους εμπλεκόμενους για αρκετές ημέρες  όπου υπάρχουν αεροδιάδρομοι και οι κατάλληλες υποδομές για ασφαλή ενασχόληση με το σπορ. 

Αυτό σημαίνει μακροπρόθεσμα μεγαλύτερη πληρότητα στις υφιστάμενες τουριστικές υποδομές της Πέλλας όλο το χρόνο . 

Εύχομαι καλή επιτυχία στις εργασίες του αναδόχου και θα σταθώ και η ίδια ως βουλευτής στο πλευρό αυτής της ωραίας προσπάθειας». 

 

Δημοσιεύτηκε στις 7 Αυγούστου, 2019


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

09:10 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον νέο Διοικητή του Γ.Ν. Πέλλας (Έδεσσας -Γιαννιτσών): «Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στη Ν.Μ. Έδεσσας»

09:07 - Ξεκίνησε στον Πλαταμώνα η κατασκευή της οδού ήπιας κυκλοφορίας από το Stavento έως την οδό Παντελεήμονος με ταυτόχρονη διατήρηση των παλιών σιδηροδρομικών γραμμών

14:24 - Η ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

19:34 - ΕΓΓΡΑΦΕΣ (1-6/9) ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

19:32 - Μήνυμα του Δημάρχου Δίου-Ολύμπου Βαγγέλη Γερολιόλιου για την εκδημία του π. Ιωάννη Τσαρούχα

19:28 - Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες για το νέο διδακτήριο του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αμπελοκήπων

19:26 - ΕΔΕΣΣΑ ΤΟ KΑΠΛΑΝΙ ΤΗΣ ΒΙΤΡΙΝΑΣ θεατρική παράσταση Πέμπτη 28 Αυγούστου 2025

19:22 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑ

10:55 - Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου πραγματοποίησε περιοδεία στις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αχαΐα.

10:52 - Ανακοίνωση: Κανονικά, βάσει προγράμματος, η αποκομιδή απορριμμάτων την Παρασκευή 15 Αυγούστου