pellatv
Live

Θετικές είναι οι εξελίξεις για την Επαρχιακή Οδό Αριδαίας-Εξαπλατάνου.

Σε συνάντηση εργασίας που πραγματοποίησε ο ΔήμαρχοςΑλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος με τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη, ο κ. Θεοδωρίδης τον ενημέρωσε επίσημα ότι σε 20 μέρες υπογράφεται η σύμβαση ύψους 500.000 ευρώ που αφορά στην διάνοιξη, συντήρηση και ασφαλτόστρωση του παραπάνω δρόμου για να ολοκληρωθεί το έργο, ενώ ταυτόχρονα θα πραγματοποιηθούν και έργα ηλεκτροφωτισμού.

Ο Δήμαρχος μετά την παραπάνω εξέλιξη δήλωσε τα εξής:
«Πρόκειται για ένα έργο η ολοκλήρωση του οποίου θα σημαίνει πολλά για τον Εξαπλάτανο και την περιοχή της Ανατολικής Αλμωπίας. Έθεσα πολλές φορές στον Αντιπεριφερειάρχη το παραπάνω ζήτημα και είμαι πολύ ικανοποιημένος που προχωρά η διαδικασία. Με αυτόν τον τρόπο, διαψεύδονται όλες εκείνες οι "Κασσάνδρες" που σε κάθε θετικό βήμα που γίνεται έχουν να πουν και μια κακή κουβέντα και να μηδενίσουν κάθε προσπάθεια που αποσκοπεί στο κοινό καλό».

Δημοσιεύτηκε στις 4 Φεβρουαρίου, 2016


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές

11:12 - ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!

11:09 - Κοτταρίδη και Ακαμάτη κατά Ρέμου για τον Αλέξανδρο. Θράσος απύθμενο και ευτελισμός

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.

14:22 - Μια φωτογραφική περιπλάνηση στις διαδρομές, τα μέσα μετακίνησης και τις ιστορίες των ανθρώπων του κόσμου.

19:29 - Στέγες και κατασκευές με φύλλα καρκινογόνου αμιαντοτσιμέντου εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του Νοσοκομειακού Κιλκίς.

19:23 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΥ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2026 – 2027