pellatv
Live

Τι καιρό θα κάνει την ημέρα της Ανάστασης και την πρώτη ημέρα του Πάσχα στον Ν. Πέλλας;

Καιρός για το Μεγάλο Σάββατο
Με ηλιοφάνεια και αισθητή αύξηση της θερμοκρασίας θα κυλίσει και αύριο η τελευταία ημέρα της Μεγάλης Σαρακοστής σε αρκετές περιοχές της χώρας. Στον Ν. Πέλλας πάντως, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα μετεωρολογικά στοιχεία, αναμένεται να είναι σχετικά καθαρός με ανέμους που θα πνέουν έως και 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη των Γιαννιτσών θα κυμανθεί από 7-20 βαθμούς κελσίου, στην Σκύδρα και στην Αριδαία από 6-20, ενώ στην Έδεσσα δεν θα ξεπεράσει τους 19 βαθμούς.

Καιρός για τη πρώτη ημέρα του Πάσχα
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο καιρός αναμένεται να είναι καθαρός μέχρι και το μεσημέρι ενώ μετά το απόγευμα θα εμφανιστούν σύννεφα χωρίς βέβαια να υπάρχει το ενδεχόμενο βροχόπτωσης. Η θερμοκρασία στα Γιαννιτσά θα κυμανθεί από 7-23 βαθμούς κελσίου, στην Κρύα Βρύση από 6-22, στην Σκύδρα και στην Αριδαία από 8-23, και τέλος, στην Έδεσσα από 7-21 βαθμούς.

Δημοσιεύτηκε στις 10 Απριλίου, 2015


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

23:43 - ΝΕΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΔΕΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕΣΩ ΚΕΠ

10:53 - ΤΕΛΕΤΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ 5ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

10:48 - ΤΡΙΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ-Η Έδεσσα ταξιδεύει στο Βιετνάμ.

10:45 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

10:44 - Μιχάλης Κατρίνης:”Η ΕΕ πρέπει να αποκτήσει δικό της αμυντικό δόγμα και να υπερασπιστεί εμπράκτως τα μέλη της’

10:40 - Λάκης Βασιλειάδης: Στο ΕΣΠΑ η ενεργειακή αναβάθμιση του Γ.Ν. Πέλλας (ΝΜ Έδεσσας & ΝΜ Γιαννιτσών), ύψους 6.163.415,07 Ευρώ – Αναμένεται ο διαγωνισμός

10:38 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ Ι. ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

10:03 - Διακοπή νερού στην Άψαλο

09:10 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον νέο Διοικητή του Γ.Ν. Πέλλας (Έδεσσας -Γιαννιτσών): «Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στη Ν.Μ. Έδεσσας»

09:07 - Ξεκίνησε στον Πλαταμώνα η κατασκευή της οδού ήπιας κυκλοφορίας από το Stavento έως την οδό Παντελεήμονος με ταυτόχρονη διατήρηση των παλιών σιδηροδρομικών γραμμών