pellatv
Live

Τις εργασίες συντήρησης του δρόμου Γαλατάδων – Καρυώτισσας παρακολούθησε ο Αντιπεριφερειάρχης, Ιορδάνης Τζαμτζής

Ολοκληρώνεται το πρώτο τμήμα του έργου που φέρει τον τίτλο «Προγραμματική Σύμβαση με το Δήμο Πέλλας για τη Συντήρηση Οδοστρωμάτων (Δημοτικές Οδοί Κρύας Βρύσης-Αξού-Γαλατάδων-Καρυώτισσας-Λεπτοκαρυάς)». Ειδικότερα στο τελικό στάδιο βρίσκεται η ασφαλτόστρωση του οδικού τμήματος που συνδέει τους Γαλατάδες με την Καρυώτισσα μήκους 1.800 μέτρων και στην είσοδο των Γαλατάδων, από την ΠΕΟ, μήκους 500 μέτρων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, κ. Ιορδάνης Τζαμτζής, επισκέφθηκε την περιοχή, μαζί με το Δήμαρχο Πέλλας, κ. Γρηγόρη Στάμκο και τον Αντιδήμαρχο, κ. Θανάση Επιτροπάκη, καθώς το έργο  υλοποιείται στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας με τους Δήμους και κατόπιν Προγραμματικής Σύμβασης που υπεγράφη μεταξύ των δύο φορέων Αυτοδιοίκησης.

 

Δημοσιεύτηκε στις 6 Δεκεμβρίου, 2023


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

23:43 - ΝΕΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΔΕΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕΣΩ ΚΕΠ

10:53 - ΤΕΛΕΤΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ 5ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

10:48 - ΤΡΙΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ-Η Έδεσσα ταξιδεύει στο Βιετνάμ.

10:45 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

10:44 - Μιχάλης Κατρίνης:”Η ΕΕ πρέπει να αποκτήσει δικό της αμυντικό δόγμα και να υπερασπιστεί εμπράκτως τα μέλη της’

10:40 - Λάκης Βασιλειάδης: Στο ΕΣΠΑ η ενεργειακή αναβάθμιση του Γ.Ν. Πέλλας (ΝΜ Έδεσσας & ΝΜ Γιαννιτσών), ύψους 6.163.415,07 Ευρώ – Αναμένεται ο διαγωνισμός

10:38 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ Ι. ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

10:03 - Διακοπή νερού στην Άψαλο

09:10 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον νέο Διοικητή του Γ.Ν. Πέλλας (Έδεσσας -Γιαννιτσών): «Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στη Ν.Μ. Έδεσσας»

09:07 - Ξεκίνησε στον Πλαταμώνα η κατασκευή της οδού ήπιας κυκλοφορίας από το Stavento έως την οδό Παντελεήμονος με ταυτόχρονη διατήρηση των παλιών σιδηροδρομικών γραμμών