pellatv
Live

Το 2010 έκλεισαν πάνω από 70 καταστήματα στα Γιαννιτσά

Ο Εμπορικός Σύλλογος Γιαννιτσών πραγματοποιεί έκτακτη γενική συνέλευση, την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου, στις 9 το βράδυ, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Πέλλας, στα Γιαννιτσά.
Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, Παναγιώτης Σαραφούδης μιλώντας την Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου στο Ράδιο Πέλλα και την εκπομπή ''Πρώτη Γραμμή'' επεσήμανε την κρισιμότητα της συνέλευσης και το γεγονός ότι πρέπει να υπάρξει συστράτευση όλων. «Μόνο να σκεφτούμε ότι το 2010 έκλεισαν πάνω από 70 καταστήματα και επιχειρήσεις μόνο στα Γιαννιτσά, θα πρέπει να υπάρξει συντονισμός και οργανωμένη αντίδραση. Να παραβρεθούν όλοι οι επαγγελματίες, αλλά και οι ιδιοκτήτες των ακινήτων που νοικιάζονται…» σημείωσε μεταξύ άλλων. Η ανακοίνωση του Ε.Σ. : «Αγαπητοί συνάδελφοι, Σας προσκαλούμε στην έκτακτη Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου και ώρα 21.00 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Νέου Δήμου Πέλλας στα Γιαννιτσά.
 
Θέμα: Όχι στο εμπορικό κέντρο (20.000 τ.μ.) στο νομό μας Όχι στο κλείσιμο των μαγαζιών μας! Όχι στις αδιαφανείς διαδικασίες του εμπορικού κέντρου - jumbo!! Συνάδελφοι, η παρουσία σας στην έκτακτη Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Γιαννιτσών είναι απαραίτητη

(Αφορά εμπορικά καταστήματα, καφετέριες, εστιατόρια, fast food, mini market, μπαράκια, παιδότοπους, περίπτερα, πλανόδιους πωλητές λαϊκών αγορών, ιδιοκτήτες ακινήτων - καταστημάτων).

Πρέπει να καταλάβουμε ότι μόνο όλοι μαζί μπορούμε να διεκδικήσουμε και να νικήσουμε αυτόν τον άνισο αγώνα.

Με τιμή
Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Γιαννιτσών

Δημοσιεύτηκε στις 20 Ιανουαρίου, 2011


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές

11:12 - ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!

11:09 - Κοτταρίδη και Ακαμάτη κατά Ρέμου για τον Αλέξανδρο. Θράσος απύθμενο και ευτελισμός

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.

14:22 - Μια φωτογραφική περιπλάνηση στις διαδρομές, τα μέσα μετακίνησης και τις ιστορίες των ανθρώπων του κόσμου.

19:29 - Στέγες και κατασκευές με φύλλα καρκινογόνου αμιαντοτσιμέντου εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του Νοσοκομειακού Κιλκίς.

19:23 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΥ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2026 – 2027

19:21 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων “Ημέρας Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος ‘’

13:15 - ΣΔΕ Γιαννιτσών-Αριδαίας-Έδεσσας, εγγραφές 2026-27