pellatv
Live

Το Επιμελητήριο Πέλλας συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

 

img_20160909_210557

Το Επιμελητήριο Πέλλας συμμετείχε στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκε από 10-18 Σεπτεμβρίου 2016.

Το Περίπτερο του Επιμελητηρίου Πέλλας, φιλοξένησε επιχειρήσεις με ιδιαίτερα προϊόντα που παράγονται στον τόπο μας και δημιουργούν μια προστιθέμενη αξία στο τελικό προϊόν και στην οικονομία του Νομού και παράλληλα πρόβαλε τους τουριστικούς προορισμούς του συνόλου του Νομού Πέλλας.

Από την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου το Επιμελητήριο Πέλλας θα συμμετέχει με περίπτερο που θα φιλοξενήσει επιχειρήσεις του Νομού Πέλλας στην Έκθεση Δυτικής Μακεδονία στο εκθεσιακό κέντρο στα Κοίλα της Κοζάνης.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας κ. Ιορδάνης Τσώτσος τόνισε ότι το  Επιμελητήριο Πέλλας, στα πλαίσια του ρόλου του, θα συνεχίσει να στηρίζει και να προβάλει αναπτυξιακές δράσεις που θα αποφέρουν πολλαπλασιαστικά οφέλη στις επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου αλλά και στην τουριστική ανάπτυξη του συνόλου του Νομού Πέλλας.

Δημοσιεύτηκε στις 20 Σεπτεμβρίου, 2016


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

10:53 - ΤΕΛΕΤΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ 5ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

10:48 - ΤΡΙΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ-Η Έδεσσα ταξιδεύει στο Βιετνάμ.

10:45 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

10:44 - Μιχάλης Κατρίνης:”Η ΕΕ πρέπει να αποκτήσει δικό της αμυντικό δόγμα και να υπερασπιστεί εμπράκτως τα μέλη της’

10:40 - Λάκης Βασιλειάδης: Στο ΕΣΠΑ η ενεργειακή αναβάθμιση του Γ.Ν. Πέλλας (ΝΜ Έδεσσας & ΝΜ Γιαννιτσών), ύψους 6.163.415,07 Ευρώ – Αναμένεται ο διαγωνισμός

10:38 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ Ι. ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

10:03 - Διακοπή νερού στην Άψαλο

09:10 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον νέο Διοικητή του Γ.Ν. Πέλλας (Έδεσσας -Γιαννιτσών): «Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στη Ν.Μ. Έδεσσας»

09:07 - Ξεκίνησε στον Πλαταμώνα η κατασκευή της οδού ήπιας κυκλοφορίας από το Stavento έως την οδό Παντελεήμονος με ταυτόχρονη διατήρηση των παλιών σιδηροδρομικών γραμμών

14:24 - Η ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ