pellatv
Live

Τοποθέτηση αξονικών τομογράφων στα Νοσοκομεία Έδεσσας και Γιαννιτσών

Σε 100 ημέρες θα βρίσκεται στο Νοσοκομείο Έδεσσας ο αξονικός τομογράφος για πρώτη φορά στην ιστορία του Νοσοκομείου και εντός των επόμενων 45 ημερών η δημοπράτηση και του αξονικού τομογράφου του Νοσοκομείου Γιαννιτσών.

Επιπλέον ολοκληρώθηκε η κατασκευή των υποδομών για την μετεγκατάσταση του τεχνητού νεφρού στην Έδεσσα σε μια εξαιρετική νέα μονάδα.

Εγκρίθηκε στις 19.03.18 από την Διοίκηση του Νοσοκομείου Πέλλας το αποτέλεσμα του διαγωνισμού για την προμήθεια και εγκατάσταση ενός συστήματος Αξονικής Τομογραφίας 16 τομών στην Νοσοκομειακή Μονάδα Έδεσσας. Την πλέον συμφέρουσα οικονομική προσφορά έδωσε η εταιρία SIEMENS HEALTCARE ABEE στην οποία κατοχυρώθηκε ο διαγωνισμός.

Όσον αφορά τον αξονικό τομογράφο 16 τομών του Νοσοκομείου Γιαννιτσών ολοκληρώνεται εντός του Απριλίου 2018 η γραφειοκρατική διαδικασία για να δημοπρατηθεί. Συγκεκριμένα τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί η καταχώριση των στοιχείων στο ΟΠΣ, θα σταλεί στο Νοσοκομείο για την καταχώριση των Τεχνικών Δελτίων ( που είναι έτοιμα) και στην συνέχεια θα αποσταλεί στο Υπουργείο Ανάπτυξης για να γίνει η εγγραφή της πίστωσης στο ΠΔΕ ενώ παράλληλα θα έχει ολοκληρωθεί και η διαδικασία δημοπράτησης. Η δημοπράτηση θα γίνει αμέσως μετά.

Ακόμη προκηρύχθηκαν 13 θέσεις μόνιμων γιατρών, 6 στο νοσοκομείο της Έδεσσας και 7 στο νοσοκομείο των Γιαννιτσών.

Δημοσιεύτηκε στις 2 Απριλίου, 2018


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

14:42 - Το 5ο Παιδικό Φεστιβάλ «ΠαιχνιδίΖω» στην Κρύα Βρύση είναι εδώ και φέτος!

14:38 - Θέατρο Σκιών στον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης: Καλοκαιρινές παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους

14:35 - Οδηγίες Πολιτικής Προστασίας ενόψει της μεταβολής του καιρού αύριο Παρασκευή 20/06 και το Σάββατο 21/06, με κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες, που θα συνοδεύονται πρόσκαιρα από ισχυρούς ανέμους

14:32 - ΙΔΡΥΜΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗ: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΜΕ ΚΩΣΤΑ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΚΑΙ ΜΙΧΑΛΗ ΜΗΤΡΟΥΣΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ

11:29 - ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΓΕΝΕΘΛΙΟΥ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ

13:44 - Την Έκθεση για τη Νομισματική Πολιτική 2024-2025 υπέβαλε στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων ο Διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος

13:42 - Δήμος Αλμωπίας- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

12:12 - ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ (έως 27/6) ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

12:09 - Θερινό Σχολείο «Σπουδή στην ιστορία και τον πολιτισμό του Πόντου»

13:10 - Πανελλαδικές 2025: Από σήμερα έως 30 Ιουνίου η δημιουργία κωδικού για υποβολή Μηχανογραφικων