pellatv
Live

Τοποθέτηση πλέγματος στην Επαρχ. Οδό Έδεσσας – Αριδαίας

Καίρια παρέμβαση της Π.Ε. Πέλλας στην επαρχιακή οδό Έδεσσας - Αριδαίας

 

                        Στα πλαίσια του έργου «Συντήρηση επαρχιακού οδικού δικτύου Π.Ε. Πέλλας» με συνολικό προϋπολογισμό 500.000,00 € και χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες μια σημαντική τεχνική παρέμβαση από την Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας στην επαρχιακή οδό Έδεσσας – Αριδαίας.

 

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν εργασίες τοποθέτησης μεταλλικού πλέγματος συγκράτησης του βραχώδους πρανούς στην επαρχιακή οδό Έδεσσας – Αψάλου και, συγκεκριμένα, στη βόρεια έξοδο Έδεσσας προς Κλεισοχώρι. Με την παρέμβαση αυτή ολοκληρώθηκε το πλαίσιο των εργασιών που περιλαμβάνονταν στη συντήρηση του επαρχιακού δικτύου μέσω των οποίων βελτιώθηκαν οι προδιαγραφές διέλευσης από και προς την Πέλλα.

 

«Η παρέμβαση αυτή χαρακτηρίζεται καίρια, διότι, λύνεται ένα πρόβλημα που απασχολούσε την τοπική κοινωνία και ενισχύεται σε μεγάλο βαθμό η οδική ασφάλεια και η προστασία των διερχόμενων οδηγών που αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα μας» ανέφερε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.

Δημοσιεύτηκε στις 11 Αυγούστου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

17:45 - «ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ¨ΤΣΟΥΦΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ¨»

17:18 - «Εκπαιδευτικές δράσεις εκτός σχολικής μονάδας στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση» άρθρο με την άποψή του Ηλία Διαμαντόπουλου

10:15 - Ο «τολμηρός Μάριος» από τη Νέα Πέλλα στην πρώτη του παράσταση

14:54 - Δ.Α.Ο.Ε.: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση τα μέλη της οποίας διέπρατταν διαρρήξεις οικιών σε περιοχές των Νομών Θεσσαλονίκης, Ημαθίας, Πιερίας και Χαλκιδικής

14:46 - ΄΄Ο ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ΄΄

14:43 - ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ (ΣΥΝΑΞΙΣ) ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΗΣ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΧΗ Ι. ΛΕΙΨΑΝΟΥ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

14:41 - «ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗ Β’ ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ»

14:21 - Δήμος Πέλλας: Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για το «Δρόμο Θυσίας Γιαννιτσών 2026»

14:17 - “Ο ΑΓΙΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ” – ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΡΙΖΟΧΩΡΙ

13:16 - Άμεσα συνελήφθησαν 2 άτομα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν άνδρα στην πόλη των Σερρών