pellatv
Live

Χρήματα στις Ενώσεις για την ενεργοποίηση Δικαιωμάτων Ενιαίας Ενίσχυσης (ΟΣΔΕ)

Λύση δόθηκε σήμερα Πέμπτη 7 Μαΐου στο μεγάλο πρόβλημα για χιλιάδες αγρότες μας που εκκαλούντο να πληρώσουν οι ίδιοι την ενεργοποίηση των αγροτικών δικαιωμάτων τους.
Το τριήμερο που προηγήθηκε ο Γιώργος Καρασμάνης είχε αλλεπάλληλες επαφές με τους συναρμόδιους Υπουργούς και υπηρεσιακούς παράγοντες (Σωτήρη Χατζηγάκη, Γιάννη Παπαθανασίου, Νίκο Λέγκα, Γενική Γραμματεία Υπουργικού Συμβουλίου, Εθνικό Τυπογραφείο).
Στόχος ήταν να επισπευτούν οι διαδικασίες για την εφαρμογή του ψηφισθέντος νόμου και να εκδοθεί η αναγκαία απόφαση για την ταμειακή διευκόλυνση των Ενώσεων με 25.000.000 ευρώ από τον κρατικό προϋπολογισμό.
Αυτό επετεύχθη σήμερα Πέμπτη και εντός των προσεχών ημερών, οι κατά τόπους Ενώσεις κανονικά θα δέχονται τις δηλώσεις του ΟΣΔΕ χωρίς να πληρώνουν οι αγρότες την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων τους. Οι αγρότες οι οποίοι έχουν πληρώσει και ενδεχομένως και θα πληρώσουν θα εισπράξουν την δαπάνη στο ακέραιο.

Δημοσιεύτηκε στις 8 Μαΐου, 2009


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

19:13 - Το πρώτο Puppy Yoga έρχεται στην Χαλκιδική!

19:10 - Επίσκεψη αυστραλών τουριστικών δημοσιογράφων στην Πέλλα

18:56 - Βάζουμε τα μπάζα στη θέση τους – Προλαμβάνουμε τις πυρκαγιές

13:39 - Συνέντευξη Δημάρχου Πέλλας Στάθη Φουντουκίδη στον Pella FM 103,3

14:44 - Κάλεσμα προς όλους τους εθελοντές αιμοδότες

14:23 - Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός Μουσική εγκατάσταση Πόλεμος και «Ειρήνη;» 5, 6 Αυγούστου 2026 | Αρχαία Έδεσσα, Αρχαιολογικός Χώρος Λόγγου

14:19 - Τοποθέτηση Λάκη Βασιλειάδη για την Αναθεώρηση του Συντάγματος: «Σε τέτοιες κορυφαίες θεσμικές διαδικασίες υπάρχει μόνο η ευθύνη απέναντι στις επόμενες γενιές»

16:35 - Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στον δεύτερο γύρο του Champions League!

16:27 - Όλυμπος: Εντάχθηκε στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO – Ομόφωνη η απόφαση Ο Όλυμπος αναγνωρίστηκε ως φυσικό και πολιτιστικό αγαθό εξέχουσας οικουμενικής αξίας για την ανθρωπότητα

16:18 - ΕΝΟΡΙΑΚΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ