pellatv
Live

ΧΥΤΑ Έδεσσας προβλήματα από συσσωρευμένες οφειλές

Εδώ και τέσσερις ημέρες αντιμετωπίζουμε ένα μεγάλο πρόβλημα, καθώς η εταιρία που διαχειρίζεται το ΧΥΤΑ Έδεσσας έκλεισε το χώρο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει η διάθεση, αλλά και η αποκομιδή των απορριμμάτων.
Η διακοπή των εργασιών της εταιρίας διαχείρισης και το κλείσιμο του ΧΥΤΑ Έδεσσας, στον οποίο πηγαίνουν τα σκουπίδια των Δήμων Έδεσσας και Σκύδρας, είναι αποτέλεσμα των συσσωρεμένων οφειλών των Δήμων απέναντι στην εταιρία διαχείρισης του ΧΥΤΑ.
Αν και αναγνωρίζουμε τις οφειλές αυτές, το σίγουρο είναι ότι προτάσσεται η υγεία των πολιτών και ο ΧΥΤΑ δεν μπορούσε να παραμείνει κλειστός. Για το λόγο αυτό ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτρης Γιάννου έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες στα θεσμικά όργανα, προκειμένου να ανοίξει ο ΧΥΤΑ για τα απορριμματοφόρα των δύο Δήμων. Τελικά, ο ΧΥΤΑ ξεκίνησε και πάλι να δέχεται τα σκουπίδια που έχουν συσσωρευτεί.
Ο Δήμος Έδεσσας έχει κανονίσει έκτακτα δρομολόγια με συνεργεία που θα δουλέψουν με έντονους ρυθμούς μέχρι η διαδικασία αποκομιδής των απορριμμάτων να επανέλθει σε συνθήκες απόλυτης ομαλότητας.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας

Δημοσιεύτηκε στις 17 Μαΐου, 2013


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

23:43 - ΝΕΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΔΕΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕΣΩ ΚΕΠ

10:53 - ΤΕΛΕΤΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ 5ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

10:48 - ΤΡΙΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ-Η Έδεσσα ταξιδεύει στο Βιετνάμ.

10:45 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

10:44 - Μιχάλης Κατρίνης:”Η ΕΕ πρέπει να αποκτήσει δικό της αμυντικό δόγμα και να υπερασπιστεί εμπράκτως τα μέλη της’

10:40 - Λάκης Βασιλειάδης: Στο ΕΣΠΑ η ενεργειακή αναβάθμιση του Γ.Ν. Πέλλας (ΝΜ Έδεσσας & ΝΜ Γιαννιτσών), ύψους 6.163.415,07 Ευρώ – Αναμένεται ο διαγωνισμός

10:38 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ Ι. ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

10:03 - Διακοπή νερού στην Άψαλο

09:10 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον νέο Διοικητή του Γ.Ν. Πέλλας (Έδεσσας -Γιαννιτσών): «Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στη Ν.Μ. Έδεσσας»

09:07 - Ξεκίνησε στον Πλαταμώνα η κατασκευή της οδού ήπιας κυκλοφορίας από το Stavento έως την οδό Παντελεήμονος με ταυτόχρονη διατήρηση των παλιών σιδηροδρομικών γραμμών