pellatv
Live

Υπεγράφη η σύμβαση για το αποχετευτικό δίκτυο του οικισμού Αριδαίας

Υπεγράφη το μεσημέρι της Τρίτης 24/11/2015 η σύμβαση για το έργο «Κατασκευή αποχετευτικού δικτύου ακαθάρτων και εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων οικισμού Αριδαίας» από τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνο και από τον Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο της ΔΕΥΑ κ. Γιάννη Κετικίδη, καθώς επίσης και από τον ανάδοχο της εταιρείας ΤΕΔΡΑ Α.Τ.Ε.

Η δαπάνη των εργασιών είναι 5.463.590 ευρώ (μαζί με τον Φ.Π.Α.). Η προθεσμία εκτέλεσης του έργου είναι 730 μέρες.

«Πρόκειται για το μεγαλύτερο έργο που καλείται να υλοποιήσει ο Δήμος Αλμωπίας μέχρι σήμερα και αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα για τη σημερινή Δημοτική Αρχή. Καταβάλαμε μεγάλες προσπάθειες για να φτάσουμε στη σημερινή υπογραφή της σύμβασης, ξεπερνώντας τα γραφειοκρατικά προβλήματα», δήλωσε ο Δήμαρχος κ. Μπίνος. «Το συγκεκριμένο έργο είναι έργο ουσίας και θα δώσει νέα πνοή στην πόλη μας», πρόσθεσε ο Αντιδήμαρχος κ. Κετικίδης.

Δημοσιεύτηκε στις 25 Νοεμβρίου, 2015


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

13:16 - Άμεσα συνελήφθησαν 2 άτομα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν άνδρα στην πόλη των Σερρών

18:10 - ΚΕΠ Υγείας Δήμου Πέλλας: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής

18:07 - 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) – ΕΔΕΣΣΑ

18:02 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους

17:58 - Επιβολή διοικητικού προστίμου σε Πέλλα

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά