pellatv
Live

Υπόθεση προσλήψεων Μουσείου Πέλλας. Ξανά στο φως

Υπάλληλοι του Μουσείου Πέλλας είχαν δικαστήριο σήμερα, στα Γιαννιτσά που κράτησε μάλιστα τόσο, που αναβλήθηκαν οι υπόλοιπες δίκες, για το θέμα που είχε προκύψει προπέρυσι με τις προσλήψεις τους. Όλοι θυμόμαστε την υπόθεση, που τον Μάιο του 2010 η τότε Υφυπουργός Εσωτερικών, Θ. Τζάκρη είχε κατηγορηθεί για προσλήψεις συγγενικών της προσώπων έλεγε: «Όλα έχουν γίνει σύννομα» όταν μίλησε μετά την εμπλοκή του ονόματός της στο διαγωνισμό πρόσληψης προσωπικού στο Μουσείο Πέλλας.
Η υφυπουργός Εσωτερικών είπε ότι η ίδια δεν έκανε καμία παρέμβαση ώστε να ευνοηθούν «δικοί της άνθρωποι» στον διαγωνισμό του υπουργείου Πολιτισμού.
Τα στοιχεία ανέφεραν ότι η συγκεκριμένη προκήρυξη δεν έγινε από το ΑΣΕΠ, αλλά με την εφαρμογή κριτηρίων του ΑΣΕΠ. Την τελική επιλογή των επιτυχόντων έκανε η ορισθείσα επιτροπή προσλήψεων του Μουσείου της Πέλλας.
Αυτοί οι άνθρωποι σήμερα δίκασαν κάποιους για συκοφάντηση!

Δημοσιεύτηκε στις 25 Ιανουαρίου, 2012


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

09:42 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΓ. ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ ΕΔΕΣΣΗΣ ΚΑΙ ΘΥΡΑΝΟΙΞΙΑ Ι. ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟΥ

10:44 - Νέα εποχή για τον τουρισμό στην Αλμωπία – Δήμος και φορείς ενώνουν δυνάμεις σε κοινή στρατηγική δράση

09:46 - Συνάντηση με Υφυπουργό Πολιτισμού για το ζήτημα των Πνευματικών Δικαιωμάτων: «Ανοίγει ο θεσμικός διάλογος»

10:46 - Γιώργος Καρασμάνης: Η Πατρίδα δεν ξεχνά τους Ήρωές της.

10:43 - Α΄ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ «Ο ΕΛΕΗΜΩΝ ΛΕΩΝ» ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

09:00 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΚΑΙ ΘΥΡΑΝΟΙΞΙΑ ΤΟΥ Ι. ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟΥ ΟΣΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

12:39 - Συνάντηση Διονύση Σταμενίτη με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Κεφαλογιάννη

12:36 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

12:34 - ΠΕΔΚΜ: Θερμά συγχαρητήρια στην Εθνική Ομάδα πόλο των γυναικών για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου

12:31 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον Πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου: Ανοίγει η πρόσκληση για χρηματοδότηση στους δήμους της ΠΕ Πέλλας – «Δράση περιβαλλοντικό ισοζύγιο»: «Περισσότεροι κοινόχρηστοι και κοινωφελείς χώροι στα Γιαννιτσά»