pellatv
Live

Δήμος Δίου-Ολύμπου: Την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου στο Λιτόχωρο συνεχίζεται ο κύκλος δωρεάν ενημερωτικών-εκπαιδευτικών σεμιναρίων χρήσης απινιδωτή, απόφραξης αεραγωγού «Πνιγμονή» και καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης

Στο Λιτόχωρο συνεχίζεται ο κύκλος του δωρεάν ενημερωτικού-εκπαιδευτικού προγράμματος για τη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, την καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και την απόφραξη αεραγωγού «Πνιγμονή».

 

Η ενημερωτική δράση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24/01 και ώρα 17:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου δημοτικού σχολείου Λιτοχώρου. 

Το πρόγραμμα, διάρκειας δύο ωρών, υλοποιείται από πιστοποιημένους εκπαιδευτές του Περιφερειακού Τμήματος Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με ειδικότητα «εκπαιδευτή πρώτων βοηθειών και CPR/AED», με ύλη προσαρμοσμένη, εναρμονισμένη και σύμφωνη με τις τελευταίες οδηγίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης (ERC). Θα περιλαμβάνει θεωρητική και πρακτική εξάσκηση στη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή και στην καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση σε εξειδικευμένα προπλάσματα και εκπαιδευτικούς απινιδωτές.

 

Υπεύθυνος προγράμματος: Δημήτριος Κατιρτζής, πιστοποιημένος εκπαιδευτής του Τομέα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

 

Είσοδος: δωρεάν

 

Η εκδήλωση είναι συνδιοργάνωση της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Δίου-Ολύμπου σε συνεργασία με το Περιφερειακό Τμήμα Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Δημοσιεύτηκε στις 20 Ιανουαρίου, 2025


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

13:35 - 9η Εμποροπανήγυρη Σκύδρας, Πρόσκληση – Μήνυμα της Δημάρχου Κατερίνας Ιγνατιάδου

13:33 - Συνάντηση Διονύση Σταμενίτη με τον Υπουργό Εσωτερικών Θόδωρη Λιβάνιο για τα αιτήματα των Δήμων Πέλλας και Έδεσσας

13:30 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης για τη στήριξη των πολύτεκνων οικογενειών

13:27 - Δήμος Δίου-Ολύμπου: Kατασκευάστηκε και τέθηκε σε λειτουργία από τη Δ.Ε.Α.Δ.Ο. Α.Ε. ένα φωτοβολταϊκό πάρκο δυναμικότητας 260 ΚW για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών του αμμορυχείου στο Λιτόχωρο

13:26 - Σάκης Αρναούτογλου για την πρόταση προϋπολογισμού της Κομισιόν: Η Συνοχή και η ΚΑΠ δεν θα γίνουν όμηροι της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και των πολιτικών της.

13:25 - Η ΝΙΚΗ κατά της εγκατάστασης ραντάρ στο προϊστορικό μνημείο της Παπούρας στο Ηράκλειο

10:16 - Ολοκλήρωση έργου πυροπροστασίας στα σχολεία του Δήμου Σκύδρας

10:14 - Ο Δήμος Έδεσσας στα «Αγαπήνεια 2025» – Τιμή στον ήρωα Τέλλο Άγρα

10:10 - Συνάντηση του Προέδρου της Βουλής με τον Πρέσβυ της Αιγύπτου

10:08 - Συνάντηση Σταμενίτη – Δήμα για το Αρδευτικό Σύστημα του Αλμωπαίου