pellatv
Live

Σύμβαση για την αναμόρφωση του χώρου λαϊκής αγοράς Σκύδρας υπέγραψε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας

 

Παρουσία του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας υπογράφηκε τις προηγούμενες ημέρες η σύμβαση για τα «Έργα αναβάθμισης λαϊκής αγοράς Σκύδρας» από την Αν. Αντιπεριφερειάρχη κα. Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.

 

Το έργο χρηματοδοτείται από Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών της Π.Ε. Πέλλας με συνολικό προϋπολογισμό 60.000,00 €.

 

«Αξιοποιούμε όλους τους διαθέσιμους οικονομικούς πόρους για την υλοποίηση παρεμβάσεων που θα καλυτερεύσουν την καθημερινότητα των πολιτών και θα ενισχύσουν την τοπική επιχειρηματικότητα. Ο θεσμός της λαϊκής αγοράς είναι ένας παραδοσιακός εμπορικός τομέας με θετικά αποτελέσματα για το εισόδημα των παραγωγών – επιχειρηματιών αλλά και για τον οικογενειακό προϋπολογισμό των καταναλωτών. Δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για καλύτερες υποδομές προς όφελος και του τοπικού Δήμου Σκύδρας, με τη Δήμαρχο του οποίου, κα. Κατερίνα Ιγνατιάδου διατηρούμε πολύ καλή συνεργασία και επικοινωνία. Θα συνεχίσουμε ανάλογες παρεμβάσεις ανταποδοτικού χαρακτήρα σε όλους τους Δήμους και το νέο έτος μέσω του αναπτυξιακού μας προγραμματισμού» ανέφερε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.

 

Οι γενικές εργασίες ανάπλασης και αναβάθμισης της ευρύτερης περιοχής της λαϊκής αγοράς στην επέκταση της Σκύδρας περιλαμβάνουν γενικές εκσκαφές, κατασκευή υποδομής οδών για την ασφαλτόστρωση τους και ασφαλτόστρωση οδών μήκους της τάξης των 500m προκειμένου να εξασφαλισθεί η πρόσβαση, η στάθμευση αλλά και να αποφευχθούν φαινόμενα ατμοσφαιρικής ρύπανσης από τη διέλευση οχημάτων σε χωματόδρομους και κατασκευή βρύσης.

Δημοσιεύτηκε στις 29 Δεκεμβρίου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

10:57 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΓ. ΡΑΦΑΗΛ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

10:55 - Με αρχικό προϋπολογισμό 135 εκατ. ευρώ ξεκινά το πρόγραμμα μεταποίησης, εμπορίας και ανάπτυξης γεωργικών προϊόντων, του ΣΣ ΚΑΠ

10:53 - Εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων στη Μ.Ε. Θεσσαλονίκης για το έτος 2025

10:51 - Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου για την εκδημία του Πάπα Φραγκίσκου

10:49 - Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης -Ν.Μουδανιών και στις παράπλευρες οδούς από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

13:47 - ΕΕ και Βρετανία ετοιμάζουν αμυντική συμφωνία ενόψει της συνόδου κορυφής του Μαΐου στο Λονδίνο

13:00 - Έκλεψαν 3,5 τόνους κάρβουνα από μάντρα στους Θρακομακεδόνες

12:31 - Θεσσαλονίκη: Μετρό και ηλεκτροκίνητα λεωφορεία μείωσαν τους αέριους ρύπους στην πόλη -Τα στοιχεία

12:30 - Δήμας: Πρωτοποριακό και καινοτόμο το Flyover για τα ελληνικά δεδομένα -Εντός χρονοδιαγραμμάτων οι εργασίες

13:06 - Ομολόγησε ο 23χρονος για το διπλό φονικό στο Αίγιο -Στις φυλακές Κορυδαλλού με σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα