pellatv
Live

Δεξίωση για τους υπαλλήλους του Δήμου Νάουσας

Δεξίωση στους δημοτικούς υπαλλήλους παραχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, της Γενικής Γραμματέα του Δήμου, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και συνεργατών.

 

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους υπαλλήλους του Δήμου για τη συνεργασία μέσα στο 2017, μια πολύ καλή χρονιά για τον Δήμο, όπως είπε, ενώ ζήτησε ακόμη μεγαλύτερη ενεργοποίηση και αποτελεσματικότητα το 2018, που είναι χρονιά προσκλήσεων και ευκαιριών που δεν πρέπει να χάσει ο Δήμος.

 

Ειδικά για τον προϋπολογισμό του 2018, ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους υπηρεσιακούς παράγοντες που σε αγαστή συνεργασία με τη Διοίκηση κατάφεραν για πρώτη χρονιά να εγκριθεί προϋπολογισμός νέου έτους πριν ολοκληρωθεί το προηγούμενο.

 

Ο Δήμαρχος εύχεται σε όλες τις Δημότισσες και όλους τους Δημότες Καλή Χρονιά.

 

Δημοσιεύτηκε στις 31 Δεκεμβρίου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

15:54 - Παρέμβαση του Συνδυασμού «Συνεργασία Ευθύνης» στη συνεδρίαση για το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Δήμου Έδεσσας

15:52 - Διονύσης Σταμενίτης: «Με χειροπιαστές παρεμβάσεις στηρίζουμε την ανάπτυξη της Περιφέρειας»

15:50 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με Αναπληρωτή Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών: «Προχωράει η επαναλειτουργία της γραμμής Έδεσσας – Φλώρινας»

12:13 - Δήμος Δίου-Ολύμπου: Πρόγραμμα ενημέρωσης Κέντρου Υγείας Λιτοχώρου για την προστασία και προφύλαξη από τα κουνούπια

12:11 - ”ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΙΑ 2025” ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

12:09 - ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΛΙΤΑΝΕΥΣΙΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

12:08 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

12:06 - Γιάννης Βρούτσης: «Ισχυρά κοινωνικά πρότυπα οι αθλητές – Αναγκαία η συμμετοχή τους στο διοικητικό γίγνεσθαι»

12:04 - Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 17η Επιτροπή Παρακολούθησης του ΠΑΑ 2014-2022 και η 5η Επιτροπή Παρακολούθησης του ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027

13:41 - Δραστηριότητα και έργα που υλοποιούνται την τρέχουσα περίοδο στον Δήμο Δίου-Ολύμπου