pellatv
Live

Σώος βρέθηκε σε συγγενικό του σπίτι ο παρολίγον αυτόχειρας. Κατάφερε να βγει μετά την πτώση του στην Αράπιτσα!

Σώος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου βρέθηκε στις 10.30 το πρωί ο 39χρονος Ναουσαίος που τα ξημερώματα έπεσε στα παγωμένα νερά της Αράπιτσας, από τη γέφυρα των Στουμπάνων. Μέχρι τότε όμως, είχε προσεγγίσει το σημείο της πτώσης κλιμάκιο της ΕΜΑΚ από τη Θεσσαλονίκη και ήδη είχε αρχίσει να επιχειρεί για την ανεύρεση τυχόν στοιχείων. Η εμφάνιση του πατέρα του στον χώρο άνοιξε τον κύκλο των πιθανών κινήσεων του 39χρονου στην περίπτωση που μέχρι τότε όλοι απέκλειαν, δηλαδή να είχε καταφέρει να βγει μετά την πτώση από τα 40 μέτρα στα παγωμένα νερά του ποταμού. Αστυνομικό όχημα κατευθύνθηκε άμεσα στο σπίτι της γιαγιάς του δράστη, όπου και βρέθηκε έχοντας λίγες αμυχές από την πρόσκρουση σε κλαδιά την ώρα της πτώσης. Η πληροφορία ότι βρίσκεται στο σπίτι της γιαγιάς του και κοιμάται επιβεβαιώθηκε και ανακούφισε τους πάντες.
epea.com.gr

Δημοσιεύτηκε στις 27 Μαΐου, 2012


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

13:35 - 9η Εμποροπανήγυρη Σκύδρας, Πρόσκληση – Μήνυμα της Δημάρχου Κατερίνας Ιγνατιάδου

13:33 - Συνάντηση Διονύση Σταμενίτη με τον Υπουργό Εσωτερικών Θόδωρη Λιβάνιο για τα αιτήματα των Δήμων Πέλλας και Έδεσσας

13:30 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης για τη στήριξη των πολύτεκνων οικογενειών

13:27 - Δήμος Δίου-Ολύμπου: Kατασκευάστηκε και τέθηκε σε λειτουργία από τη Δ.Ε.Α.Δ.Ο. Α.Ε. ένα φωτοβολταϊκό πάρκο δυναμικότητας 260 ΚW για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών του αμμορυχείου στο Λιτόχωρο

13:26 - Σάκης Αρναούτογλου για την πρόταση προϋπολογισμού της Κομισιόν: Η Συνοχή και η ΚΑΠ δεν θα γίνουν όμηροι της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και των πολιτικών της.

13:25 - Η ΝΙΚΗ κατά της εγκατάστασης ραντάρ στο προϊστορικό μνημείο της Παπούρας στο Ηράκλειο

10:16 - Ολοκλήρωση έργου πυροπροστασίας στα σχολεία του Δήμου Σκύδρας

10:14 - Ο Δήμος Έδεσσας στα «Αγαπήνεια 2025» – Τιμή στον ήρωα Τέλλο Άγρα

10:10 - Συνάντηση του Προέδρου της Βουλής με τον Πρέσβυ της Αιγύπτου

10:08 - Συνάντηση Σταμενίτη – Δήμα για το Αρδευτικό Σύστημα του Αλμωπαίου