pellatv
Live

Εξιχνίαση ληστείας σε βάρος 31χρονης στα Γιαννιτσά Πέλλας Ταυτοποιήθηκε ως ένας από τους δράστες ένας 26χρονος υπήκοος Γεωργίας

Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών Πέλλας υπόθεση ληστείας που είχε διαπραχθεί το μεσημέρι της 10.05.2012 εντός της οικίας 31χρονης στα Γιαννιτσά. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός αλλοδαπού υπηκόου Γεωργίας 26 ετών και ενός ακόμη αγνώστου ατόμου ως συνεργού για ληστεία. Ειδικότερα, ύστερα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και πειστηρίων, προέκυψε ότι το μεσημέρι της 10.05.2012, ο 26χρονος και ο συνεργός του διέρρηξαν την οικία 31χρονης, η οποία βρισκόταν εντός του διαμερίσματος και με τη χρήση βίας της αφαίρεσαν χρυσαφικά που φορούσε, το χρηματικό ποσό (50) ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο (σχετικό το από 11.05.2012 Δελτίο Τύπου).  Επίσης, κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα που κατείχε ο 26χρονος υπήκοος Γεωργίας. Το προανακριτικό έργο και οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Γιαννιτσών Πέλλας. Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.

Δημοσιεύτηκε στις 2 Αυγούστου, 2012


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

11:13 - Πιθανή δυσχέρεια ηλεκτρονικής και τηλεφωνικής επικοινωνίας, με τις κεντρικές υπηρεσίες της ΠΕ Πέλλας, το διήμερο 2-3/6/25

11:08 - Διονύσης Σταμενίτης: «Ολοκληρώνεται ο χαρακτηρισμός του Παλαιού Πευκωτού ως μαρτυρικού χωριού»

11:04 - Επίσκεψη του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κρύας Βρύσης στον Δήμαρχο Πέλλας

11:01 - Συνελήφθη ένα άτομο στο Κιλκίς για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα

11:06 - Ανακοίνωση: Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης την Πέμπτη 29 Μαΐου στους Νέους Πόρους

11:03 - Εισήγηση στην Ολομέλεια του νέου Αναπτυξιακού Νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης: «Ειδικά κίνητρα για την τοπική επιχειρηματικότητα στις παραμεθόριες περιοχές και σε περιφερειακές ενότητες που βρίσκονται κάτω από τον μέσο όρο του εθνικού εισοδήματος»

11:00 - ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ: ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΚΡΗΝΗ ΠΕΛΛΑΣ

10:59 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας

10:57 - Πρόσκληση Πολιτιστικού Συλλόγου Εντοπίων Νέας Εφέσου “Το Στουπί”

10:54 - Μιχάλης Κατρίνης: ”Η Τουρκία δεν μπορεί να συμμετέχει στον ευρωπαϊκό μηχανισμό άμυνας”