pellatv
Live

Να παραμείνει ο ΟΑΕΕ Γιαννιτσών

Με την πρόεδρο του ΟΑΕΕ συναντήθηκε ο Γιώργος Καρασμάνης, με αφορμή την πρότασή της για κατάργηση του Τμήματος Γιαννιτσών, στα πλαίσια της γενικότερης πρότασης, σε κάθε περιφερειακή ενότητα να λειτουργεί μόνον ένα Τμήμα και η έδρα του στην πρωτεύουσα. Ο Βουλευτής τόνισε στην κυρία Κωτίδου Γεωργία, ότι η πρότασή της αυτή θα δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στους ασφαλισμένους του Δήμου Πέλλας, που θα υποχρεώνονται για κάθε ασφαλιστικό θέμα τους να υποβάλλονται σε ταλαιπωρία και δαπάνες. Της εξήγησε την ιδιαιτερότητα που, σε πανελλαδική αποκλειστικότητα παρουσιάζει ο Νομός μας – η μεν Έδεσσα να είναι η πρωτεύουσα, τα δε Γιαννιτσά η μεγαλύτερη πόλη. Και της ζήτησε να λάβει υπόψη της αυτό που η σημερινή Κυβέρνηση έχει πράξει με τις ΔΟΥ, που έχει αφήσει να λειτουργούν αυτόνομα και στην Έδεσσα και στα Γιαννιτσά. Της έθεσε υπόψη και τη σχετική ερώτηση που έχει καταθέσει στον αρμόδιο Υπουργό και ζήτησε τη θετική εισήγησή της. Η πρόεδρος δήλωσε άγνοια αυτής της ιδιαιτερότητας, διαβεβαίωσε τον Γιώργο Καρασμάνη ότι θα μελετήσει το ζήτημα και θα εισηγηθεί αρμοδίως.

Δημοσιεύτηκε στις 20 Μαΐου, 2013


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

23:43 - ΝΕΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΔΕΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕΣΩ ΚΕΠ

10:53 - ΤΕΛΕΤΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ 5ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

10:48 - ΤΡΙΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ-Η Έδεσσα ταξιδεύει στο Βιετνάμ.

10:45 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

10:44 - Μιχάλης Κατρίνης:”Η ΕΕ πρέπει να αποκτήσει δικό της αμυντικό δόγμα και να υπερασπιστεί εμπράκτως τα μέλη της’

10:40 - Λάκης Βασιλειάδης: Στο ΕΣΠΑ η ενεργειακή αναβάθμιση του Γ.Ν. Πέλλας (ΝΜ Έδεσσας & ΝΜ Γιαννιτσών), ύψους 6.163.415,07 Ευρώ – Αναμένεται ο διαγωνισμός

10:38 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ Ι. ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

10:03 - Διακοπή νερού στην Άψαλο

09:10 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον νέο Διοικητή του Γ.Ν. Πέλλας (Έδεσσας -Γιαννιτσών): «Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στη Ν.Μ. Έδεσσας»

09:07 - Ξεκίνησε στον Πλαταμώνα η κατασκευή της οδού ήπιας κυκλοφορίας από το Stavento έως την οδό Παντελεήμονος με ταυτόχρονη διατήρηση των παλιών σιδηροδρομικών γραμμών