pellatv
Live

ΟΤΟΕ :εθελούσιες έξοδοι στις τράπεζες- κλείσιμο καταστημάτων με αποτέλεσμα την δημιουργία μεγαλύτερων ουρών πελατών εξώ από τις Τράπεζες

Το Νομαρχιακό Παράρτημα της ΟΤΟΕ του νομού Λάρισας με δελτίο τύπου προς την εφημερίδα " PELLANET " του νομού Πέλλας, αναφέρει τα εξής :

Οι Τράπεζες αφού ανακεφαλαιοποιήθηκαν πολλάκις με χρήματα του ελληνικού λαού, με την ανοχή της Κυβέρνησης συνεχίζουν στο γνωστό μοτίβο της περικοπής του λειτουργικού κόστους μεταφέροντας το βάρος στην κοινωνία και στους εργαζόμενους.

Ο πρόσφατος χορός των "εθελούσιων εξόδων" των εργαζομένων στις τράπεζες ξεκίνησε με την Eurobank, ακολούθησε μόλις την προηγούμενη εβδομάδα η Πειραιώς και έπονται και οι υπόλοιπες.
Η Πειραιώς μάλιστα ανακοίνωσε και το κλείσιμο 43 καταστημάτων της.


Το κλίμα γνωστό. Οι φήμες ότι οι εργαζόμενοι περισσεύουν (όταν τα καταστήματα στενάζουν από την υποστελέχωση και οι μεγάλες ουρές πελατών είναι καθημερινό φαινόμενο, με αποτέλεσμα να δημιούργουνται εστίες διασποράς του Κορωνοΐου), μετατράπηκαν σε τηλέφωνηματα και ατομικές συναντήσεις εργαζόμενων με υψηλόβαθμα στελέχη, που τους μεταφέρουν «την αγωνία για το μέλλον τους και ότι καλό θα ήταν να πάρουν την εθελούσια», ακόμα και απειλές για τοποθέτησή τους σε μακρινό κατάστημα ώστε να αποδεχθούν το «μοιραίο».
 
Κι αλήθεια πως εξηγούν η Κυβέρνηση και οι Διοικήσεις των Τραπεζών, την εποχή των καθολικών lockdown, των περιορισμών, της ανάγκης αποφυγής συνωστισμών, μια απόφαση που θα οδηγήσει στα εναπομείναντα υποστελεχωμένα καταστήματα ακόμα μεγαλύτερη συρροή κόσμου με τους εύλογους κινδύνους για την δημόσια υγεία, εν μέσω ραγδαίας αύξησης της πανδημίας του Κορωνοϊού ;

Δημοσιεύτηκε στις 6 Νοεμβρίου, 2020


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές

11:12 - ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!

11:09 - Κοτταρίδη και Ακαμάτη κατά Ρέμου για τον Αλέξανδρο. Θράσος απύθμενο και ευτελισμός

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.

14:22 - Μια φωτογραφική περιπλάνηση στις διαδρομές, τα μέσα μετακίνησης και τις ιστορίες των ανθρώπων του κόσμου.

19:29 - Στέγες και κατασκευές με φύλλα καρκινογόνου αμιαντοτσιμέντου εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του Νοσοκομειακού Κιλκίς.