pellatv
Live

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Είχε ενημερώσει τον φίλο του ότι θα αυτοκτονήσει -Το πρόβλημα υγείας που τον επηρέασε

Σοβαρά προβλήματα αντιμετώπιζε ο 81χρονος που έβαλε τέλος στη ζωή του και έκαψε το διαμέρισμα του στη Θεσσαλονίκη.

Το πρωί της Δευτέρας έγινε γνωστή μια τραγωδία με πρωταγωνιστή έναν 81χρονο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης. Ο ηλικιωμένος είχε πάρει την απόφαση να αυτοκτονήσει και την ίδια ώρα έβαλε φωτιά στο διαμέρισμά του.

Όπως προκύπτει, ο αυτόχειρας είχε προειδοποιήσει για την πράξη του. Ο Θεοφάνης Βροχίδης, φίλος του ηλικιωμένου, μίλησε στο grtimes.gr για τα μέιλ που έλαβε από τον 81χρονο που έδειχναν τις προθέσεις του. Μάλιστα ο κ. Βροχίδης ήταν αυτός που κάλεσε την αστυνομία και έφτασε στο σπίτι του.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε, ο ηλικιωμένος ήταν συγγραφέας και μετά από ένα μικρό εγκεφαλικό που πέρασε, δεν μπορούσε να γράφει με ταχύτητα στον υπολογιστή. Αυτό τον επηρέασε αρκετά και όπως προκύπτει είχε κάνει σκέψεις να αυτοκτονήσει και πριν από περίπου 15 μέρες.

«Μου είπε έλα να τραβάς βίντεο θα γίνει πανηγύρι»
Ο κ. Βροχίδης υποστήριξε ότι αυτόχειρας ζήτησε από τον φίλο του να είναι εκεί για να τραβήξει βίντεο γιατί «θα γίνει μεγάλο πανηγύρι». Αναφερόμενος στις στιγμές πριν την αυτοκτονία τόνισε ότι ο 81χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι δεν πρόκειται να ανοίξει την πόρτα.

Στη συνέχεια πυροβόλησε στον αέρα για να πεζέψει κόσμο και πέταξε 4-5 βιβλία. Μετά ακούστηκε μια έκρηξη και ξέσπασε η φωτιά. Σύμφωνα με τον Θεοφάνη Βροχίδη, ο 81χρονος μάλλον πυροβολήθηκε και στη συνέχεια κάηκε.

Πηγή: iefimerida.gr

Δημοσιεύτηκε στις 5 Ιουλίου, 2021


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

11:51 - 10η Ημερίδα για τα Μαθηματικά στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

11:37 - Το Νοσοκομείο Γιαννιτσών στηρίζει τη μητέρα, στηρίζει τις δράσεις για υγιή βρέφη, στηρίζει και ευαισθητοποιεί για την αξία του μητρικού θηλασμού

11:31 - Η Νέα Πέλλα γερνάει, το ΚΑΠΗ παραμένει κλειστό και οι ηλικιωμένοι στη μοναξιά τους

10:53 - ΗΜΕΡΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ 2026

19:21 - Εγκληματική αδράνεια για το κλειστό ΚΑΠΗ της Νέας Πέλλας. Ποιοι βολεύονται!

11:41 - FoodTech Hackathon 2026

11:30 - Τιμητική βράβευση του Νίκου Γεωργιάδη από την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Ελληνικής Αστυνομίας

13:10 - Στηρίζουμε την 24ωρη απεργία της ΔΟΕ και την 3ωρη στάση εργασίας της ΟΛΜΕ την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2026

12:58 - «Check in για 2» ΕΔΕΣΣΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΛΛΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2026 ΩΡΑ: 21.00

12:55 - «Check in για 2» ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2026 ΩΡΑ: 21.00