pellatv
Live

Λάρισα: Πρόστιμο 1.500 ευρώ σε 62χρονο για κλωτσιά σε σκύλο

Στη σύλληψη ενός 62χρονου Λαρισαίου προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Λάρισας, κατηγορούμενου, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ελευθερία», για το αδίκημα περί ευζωίας ζώων συντροφιάς.

Ο 62χρονος με βάση και τα όσα καταγγέλθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ., προχθές το απόγευμα κλωτσούσε ένα σκυλί που είχε στην αυλή του, με αποτέλεσμα να του επιβληθεί διοικητικό πρόστιμο ύψους 1.500 ευρώ και να συλληφθεί.

Ο 62χρονος κρατήθηκε το βράδυ στο Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας και χθες το μεσημέρι, οδηγήθηκε ενώπιον των εισαγγελικών αρχών.

Πηγή: onlarissa και Iefimerida.gr

Δημοσιεύτηκε στις 12 Αυγούστου, 2021


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές

11:12 - ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!

11:09 - Κοτταρίδη και Ακαμάτη κατά Ρέμου για τον Αλέξανδρο. Θράσος απύθμενο και ευτελισμός

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.

14:22 - Μια φωτογραφική περιπλάνηση στις διαδρομές, τα μέσα μετακίνησης και τις ιστορίες των ανθρώπων του κόσμου.

19:29 - Στέγες και κατασκευές με φύλλα καρκινογόνου αμιαντοτσιμέντου εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του Νοσοκομειακού Κιλκίς.