pellatv
Live

Θεσσαλονίκη: Στις 24 Νοεμβρίου η δίκη της 34χρονης για την αρπαγή και σεξουαλική κακοποίηση της Μαρκέλλας

Για τις 24 Νοεμβρίου έχει προσδιοριστεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης η δίκη της τριαντατετράχρονης, που κατηγορείται για την πολύκροτη υπόθεση αρπαγής και σεξουαλικής κακοποίησης δεκάχρονης μαθήτριας, πέρυσι τον Ιούνιο, στη Θεσσαλονίκη.

Η γυναίκα, η οποία διώκεται για αρπαγή, βιασμό, γενετήσιες πράξεις, έκθεση σε κίνδυνο και διακεκριμένη περίπτωση διακίνησης ναρκωτικών σε ανήλικο, βρίσκεται προφυλακισμένη στις Γυναικείες Φυλακές Ελαιώνα Θηβών και το δεκαοκτάμηνο της προσωρινής της κράτησης λήγει στις 18 Δεκεμβρίου. Μέχρι τότε θα πρέπει να ολοκληρωθεί το δικαστήριο, σε διαφορετική περίπτωση θα αφεθεί ελεύθερη (υπό όρους) βάσει νόμου.

Μαζί της παραπέμφθηκε να δικαστεί κι ένας άνδρας 41 ετών, που φέρεται ως συνεργός στις πράξεις της αρπαγής και τις έκθεσης σε κίνδυνο. Σε αντίθεση με τη βασική κατηγορούμενη, ο άντρας είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση.

Στο μεταξύ, η ανήλικη εξακολουθεί να φιλοξενείται σε Δομή Προστασίας Ανηλίκων της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με δικαστική απόφαση, όπως ανέφερε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ νομικός σύμβουλος της Δομής. Το ίδιο ισχύει για τον μικρότερο αδελφό της.

Πηγή: iefimerida.gr

Δημοσιεύτηκε στις 21 Οκτωβρίου, 2021


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

17:08 - «ΧΕΛΙΔΟΝΙΣΜΑΤΑ 2026»

16:46 - Κέντρο Καινοτομίας στην Πέλλα, αλλά ποιος θα αναδείξει τον τόπο;

13:15 - Το αγκάθι του Χριστού σιωπηλός μάρτυρας του Γολγοθά στον Αλιάκμονα

17:30 - Έναρξη Δημόσιας Διαβούλευσης για τις Περιοχές Natura 2000

17:28 - Το δημογραφικό ζήτημα στο επίκεντρο του νέου τεύχους του Περιοδικού της Βουλής

17:24 - Τις νέες ευρωπαϊκές στρατηγικές για τα λιμάνια, τη ναυτιλία και τη ναυπηγική βιομηχανία παρουσίασε ο Επίτροπος Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού Απόστολος Τζιτζικώστας – «Εδραιώνουμε την Ευρώπη ως την κορυφαία πλωτή ήπειρο»

17:21 - Εργασίες συντήρησης πρασίνου στη Νέα Εθνική Οδό   Θεσσαλονίκης- Έδεσσας (Παράκαμψη Παραλίμνης) από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

17:17 - Συνελήφθη ανήλικος στην Κατερίνη για παραχάραξη νομισμάτων και διακίνηση καρτών ΑΤΜ – κλώνων, καθώς και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

13:42 - Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για συμμετοχή επιχειρήσεων στη διεθνή έκθεση TUTTOFOOD 2026

13:33 - ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ_ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ_ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ