pellatv
Live

Πόρτο Καρράς: Εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών υλών στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου

Μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών υλών εντοπίστηκαν σε αποθήκες στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Πόρτο Καρράς, στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τη Δευτέρα (22/11), υπάλληλοι καθαρισμού άνοιξαν σφραγισμένη αποθήκη και βρήκαν εκρηκτική ύλη εμπορικού τύπου. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, από τη Θεσσαλονίκη.

Σε έλεγχο που ακολούθησε, βρέθηκε σε άλλη αποθήκη και πάλι εκρηκτική ύλη. Οι αποθήκες βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του Πόρτο Καρράς, αλλά εκτός του χώρου του ξενοδοχείου.

Οι εκρηκτικές ύλες έφεραν υγρασία και σημάδια φθοράς και για τον λόγο αυτό κρίθηκε επικίνδυνη οι μεταφορά τους. Από αύριο, Πέμπτη (25/11) και μέχρι το Σάββατο (27/11), άνδρες του ΤΕΕΜ θα προχωρήσουν σε ελεγχόμενη εξουδετέρωση. Στο πλαίσιο αυτό, οι πολίτες καλούνται να μην πλησιάζουν το ξενοδοχείο και το παρακείμενο παραλιακό μέτωπο.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου.

Πηγή: iefimerida.gr

Δημοσιεύτηκε στις 25 Νοεμβρίου, 2021


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές

11:12 - ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!

11:09 - Κοτταρίδη και Ακαμάτη κατά Ρέμου για τον Αλέξανδρο. Θράσος απύθμενο και ευτελισμός

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.

14:22 - Μια φωτογραφική περιπλάνηση στις διαδρομές, τα μέσα μετακίνησης και τις ιστορίες των ανθρώπων του κόσμου.