pellatv
Live

ΟΠΕΚΕΠΕ: Παράταση έως 17/2 στην παράδοση ξηρής σταφίδας στις μεταποιητικές επιχειρήσεις

Έως τις 17 Φεβρουαρίου παρατείνεται η παράδοση της ξηρής σταφίδας στις μεταποιητικές επιχειρήσεις για την καλλιεργητική περίοδο 2021 συμφωνα με τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Αυτό ανακοίνωσε ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων και παράλληλα, όπως αναφέρει ο ΟΠΕΚΕΠΕ, παρατείνεται έως την 4η Μαρτίου 2022 η ημερομηνία για την καταχώρηση στην ηλεκτρονική εφαρμογή του οργανισμού από τις μεταποιητικές επιχειρήσεις των συνολικών ποσοτήτων για κάθε γεωργό ή φορέα από τον οποίο έχουν παραλάβει πρώτη ύλη αποξηραμένη κορινθιακή σταφίδα καθώς και για την μεταφόρτωση σε ψηφιακή μορφή των δελτίων ποσοτικής παραλαβής/τιμολογιών ανά παραγωγό.

Πηγή: iefimerida.gr

Δημοσιεύτηκε στις 20 Ιανουαρίου, 2022


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές

11:12 - ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!

11:09 - Κοτταρίδη και Ακαμάτη κατά Ρέμου για τον Αλέξανδρο. Θράσος απύθμενο και ευτελισμός

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.

14:22 - Μια φωτογραφική περιπλάνηση στις διαδρομές, τα μέσα μετακίνησης και τις ιστορίες των ανθρώπων του κόσμου.

19:29 - Στέγες και κατασκευές με φύλλα καρκινογόνου αμιαντοτσιμέντου εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του Νοσοκομειακού Κιλκίς.

19:23 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΥ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2026 – 2027

19:21 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων “Ημέρας Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος ‘’

13:15 - ΣΔΕ Γιαννιτσών-Αριδαίας-Έδεσσας, εγγραφές 2026-27