pellatv
Live

Δήμος Δίου-Ολύμπου: Αποστολή παλετών εμφιαλωμένου νερού στο Δήμο Τεμπών – Συνεχίζεται η έκκληση για προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Το πρώτο κοντέινερ με δέκα παλέτες με εμφιαλωμένο νερό στάλθηκε το πρωί της Τετάρτης 13 Σεπτεμβρίου 2023 από τον Δήμο Δίου-Ολύμπου στον γειτονικό Δήμο Τεμπών, που επλήγη πρόσφατα από το κύμα κακοκαιρίας "Ντάνιελ".

Παράλληλα συνεχίζεται η προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, από τους κατοίκους των 12 κοινοτήτων του Δήμου Δίου-Ολύμπου, μετά από σχετικό κάλεσμα του Δήμου. Προτείνεται να δοθεί προτεραιότητα στην προσφορά εμφιαλωμένων νερών.

Ευχαριστούμε τους δημότες και επισκέπτες του Δήμου για την θερμή τους ανταπόκρισή στην έκκληση αλληλεγγύης και προσφοράς ανθρωπιστικής βοήθειας καθώς και στις ιδιωτικές επιχειρήσεις για την προσφορά εμφιαλωμένου νερού.

Μία πράξη αλληλεγγύης, με την ευχή γρήγορα οι συνδημότες του γειτονικού Δήμου Τεμπών και του συνόλου των πληγεισών περιοχών της Περιφέρειας Θεσσαλίας να επανέλθουν στην κανονικότητα.

Δημοσιεύτηκε στις 14 Σεπτεμβρίου, 2023


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

11:19 - Στοχευμένο workshop για την Τεχνητή Νοημοσύνη και τη χρηματοδότηση καινοτόμων επιχειρήσεων από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

11:14 - Λιτόχωρο: Κλειστό τμήμα δρόμου λόγω έργων ΔΕΔΔΗΕ στις 17-19 Οκτωβρίου (08:00-14:00)

11:12 - VEGORITIDA APPLE FESTIVAL – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

11:09 - ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ ΤΟΥ ΑΓ. ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ

19:52 - Ευχαριστήριο του Δήμου Δίου-Ολύμπου προς το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης για τη συμμετοχή του στα εγκαίνια της «19ης Γιορτής του Αγρότη & Κτηνοτρόφου»

19:50 - Συνελήφθη ένα άτομο για 13 κλοπές και διαρρήξεις καταστημάτων, που έγιναν τον τελευταίο μήνα στην Βέροια

19:49 - Σάκης Αρναούτογλου: Οι Κάτοικοι της Αχλάδας Φλώρινας αντιμέτωποι με κρατική αδιαφορία – Η Κομισιόν ρίχνει το βάρος στην Ελληνική Κυβέρνηση.

19:47 - Θεοδώρα Τζάκρη – Ευχές στον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Στέφανο Δέβρελη

19:46 - ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Ορίζοντας» του Δήμου Έδεσσας

19:43 - Τρέχουμε …Δεν κοιμόμαστε. Το μεγαλύτερο νυχτερινό δρομικό πάρτυ της χώρας με τους ΟΝΙΡΑΜΑ στους Αμπελόκηπους