pellatv
Live

Ο Παντελής Θαλασσινός σε εκδήλωση με την ενορία Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών μουσική εκδήλωση με τον τραγουδιστή και μουσικό Παντελή Θαλασσινό. Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι χορωδίες της διοργανώτριας ενορίας Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών «ΕΝ-ΕΙΤΕ» και η παιδική χορωδία.
Αξίζει να σημειωθεί η θερμή συμμετοχή του κοινού ιδιαίτερα στα τραγούδια που ερμήνευσε ο Παντελής Θαλασσινός. Στο μουσικό σχήμα συμμετείχαν οι μουσικοί Κυριάκος Γκουβέντας, Βασίλης Κασούρας, Βαγγέλης Πασχαλίδης, Γιάννης Μπαλιάκας, Ιωάννης Μπιρμπίλης και Μυροφόρα Θεοδωρίδου.
Ιδιαίτερο τόνο στην εκδήλωση προσέδωσε η παρουσία εννέα σαντουριών με εκτελεστές μαθητές των τμημάτων μουσικών οργάνων της ενορίας. Τις χορωδίες και τα σαντούρια διεύθυνε ο καθηγητής και μουσικός Βαγγέλης Πασχαλίδης. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι τοπικοί άρχοντες καθώς και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

Δημοσιεύτηκε στις 17 Μαΐου, 2024


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

14:37 - ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ-ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ

14:34 - «Οδηγίες της ΔΑΟΚ Πέλλας για τη συγκομιδή και την εμπορία ακτινιδίων»

13:58 - Κώστας Τσιάρας: Να επενδύσουμε στην ποιότητα και ανταγωνιστικότητα των αγροτικών προϊόντων- Η στήριξη του πρωτογενούς τομέα βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη- Από κοινού με την επιστημονική κοινότητα και τις τοπικές κοινωνίες οι λύσεις για τη μυδοκαλλιέργεια

13:50 - Λάκης Βασιλειάδης: Επίσκεψη στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση της Π.Ε. Πέλλας

15:38 - Επίσκεψη Δημάρχου Πέλλας στις εγκαταστάσεις της Εμποροπανήγυρης Γιαννιτσών – Ικανοποίηση των εκθετών για την αναβάθμισή της

14:08 - Με πατινάδα 18 πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου Πέλλας ξεκινά η Εμποροπανήγυρη Γιαννιτσών

14:06 - MΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ: “Κάποιοι αποφεύγουν να μιλήσουν καθαρά. Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να πει με ποιους είναι και με ποιους δεν είναι.”

14:04 - ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ

11:20 - «Επίσκεψη του Υφυπουργού Υγείας κου Δημητρίου Βαρτζόπουλου στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών»

11:15 - Θερινό σινεμά και τον Σεπτέμβριο στην Έδεσσα