pellatv
Live

Με τη Διευθύντρια Τροχαίας Θεσσαλονίκης συναντήθηκαν ο πρόεδρος του Ε.Ε.Θ. Κυριάκος Μερελής και μέλη της Διοικητικής Επιτροπής

Με την Διευθύντρια της Τροχαίας Θεσσαλονίκης Παρασκευή Παπαγεωργοπούλου συναντήθηκε στο γραφείο της, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Κυριάκος Μερελής συνοδευόμενος από τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής, Κωνσταντίνο Λάσκο, Ματίνα Σιώχου, Λευτέρη Ωραιόπουλο, Σταύρο Κριτσιάνη και Δημήτρη Τσαρούχα.

Ο νέος πρόεδρος του Ε.Ε.Θ. παρέθεσε σειρά θεμάτων που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης και επηρεάζουν τους ελεύθερους επαγγελματίες της πόλης και τη λειτουργία της αγοράς.

Ένα από τα προβλήματα στα οποία αναφέρθηκε, ήταν η απώλεια τζίρου που έχουν οι Θεσσαλονικείς τουριστικοί πράκτορες και μεταφορείς επιβατών, εξαιτίας της καταστρατήγησης της συμφωνίας σχετικά με τις διεθνείς έκτακτες μεταφορές επιβατών με πούλμαν και λεωφορεία (συμφωνία Interbus) και της υποκλοπής μεταφορικού έργου, από μεταφορείς όμορων βαλκανικών χωρών.

Ο κ. Μερελής τόνισε, «είμαστε υπέρ της ευταξίας της πόλης και της βελτίωσης του κυκλοφοριακού περιβάλλοντος, όμως πρέπει και η αγορά να δουλέψει. Ζητούμε, εντός πάντα των ορίων της νομιμότητας να μην εξαντλείτε η αυστηρότητα των τροχονομικών ελέγχων στους επαγγελματίες.
Παράλληλα ζητούμε, η έντονη παρουσία της τροχαίας να μην δημιουργεί αρνητική διάθεση στους καταναλωτές, με τις όποιες επιπτώσεις συνολικά στην αγοραστική κίνηση».

Από την πλευρά της η Διευθύντρια της Τροχαίας, αφού άκουσε προσεκτικά τον κ. Μερελή, έδειξε να κατανοεί τα προβλήματα των επαγγελματιών, όπως και διάθεση για πλαίσιο στενής συνεργασίας με την νέα διοίκηση του Ε.Ε.Θ. ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα προς όφελος των επαγγελματιών, της αγοράς και της πόλης γενικότερα.

Δημοσιεύτηκε στις 17 Δεκεμβρίου, 2024


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

11:51 - 10η Ημερίδα για τα Μαθηματικά στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

11:37 - Το Νοσοκομείο Γιαννιτσών στηρίζει τη μητέρα, στηρίζει τις δράσεις για υγιή βρέφη, στηρίζει και ευαισθητοποιεί για την αξία του μητρικού θηλασμού

11:31 - Η Νέα Πέλλα γερνάει, το ΚΑΠΗ παραμένει κλειστό και οι ηλικιωμένοι στη μοναξιά τους

10:53 - ΗΜΕΡΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ 2026

19:21 - Εγκληματική αδράνεια για το κλειστό ΚΑΠΗ της Νέας Πέλλας. Ποιοι βολεύονται!

11:41 - FoodTech Hackathon 2026

11:30 - Τιμητική βράβευση του Νίκου Γεωργιάδη από την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Ελληνικής Αστυνομίας

13:10 - Στηρίζουμε την 24ωρη απεργία της ΔΟΕ και την 3ωρη στάση εργασίας της ΟΛΜΕ την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2026

12:58 - «Check in για 2» ΕΔΕΣΣΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΛΛΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2026 ΩΡΑ: 21.00

12:55 - «Check in για 2» ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2026 ΩΡΑ: 21.00