pellatv
Live

Με επιτυχία διοργανώθηκε η Επιστημονική Εκπαιδευτική Ημερίδα από την Ελληνική Ομοσπονδία για τον Διαβήτη στην Έδεσσα

Με επιτυχία διοργανώθηκε η Επιστημονική Εκπαιδευτική Ημερίδα από την Ελληνική Ομοσπονδία για τον Διαβήτη στην Έδεσσα την Κυριακή 25 Μαΐου 2025 στις ώρα 11 το πρωί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Νομαρχίας Πέλλας με θέμα "Σύγχρονες Προσεγγίσεις στη Διάγνωση & την Αντιμετώπιση του Σακχαρώδους Διαβήτη"

Στην ημερίδα μίλησαν οι :

-ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΦΕΛΕΚΗΣ - Ειδικός Παθολόγος-Διαβητολόγος - MSc

-ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΑΣΚΟΣ - Ειδικός Καρδιολόγος

-ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Δ. ΛΥΣΙΤΣΚΑ - MD, MSc, PhD Ειδικός Νεφρολόγος, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Μ.Χ.Α. «Medialyse»

Στο πάνελ των ομιλητών η Τσιάκαλου Σοφία Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Διαβήτη Συντονιστής της συζήτησης ήταν ο Ιωάννης Πετρίδης - Ειδικός Παθολόγος Αντιπρόεδρος ΕΛ.Ο.ΔΙ. - Αντιπρόεδρος ΣΥ.Δ.Ν.Ε.

Την ομιλία τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Έδεσσας Γιάννης Τσεπκεντζής ο Στρατηγός της ΙΙας Μ.Π. Υποστράτηγος Γιάννης Παπουτσάκης ο Αστυν. Δ/ντής της Δ.Α. Πέλλας Α/Δ Δημήτριος Γεωργίτσας οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Τσακίρης και Θοδωρής Αποστόλου ο π. Ιωάννης ως εκπρόσωπος της Ι.Μ. Εδεσσης Πέλλης και Αλμωπίας ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας Ιορδάνης Τσώτσος, ο Περιφ. Σύμβουλος Θωμάς Χατζηλιάδης ο Χρήστος Μπιμπίτσος ως εκπρόσωπος του Αντιπερ. Π.Ε. Πέλλας και η Γεωργία Παπαλαζάρου ως εκπρόσωπος του Υφυπ. ΥΠΑΑΤ κ. Σταμενίτη Διονύση ο τ. Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου Δημοτικοί Σύμβουλοι όπως επίσης και πολύς κόσμος.

Δημοσιεύτηκε στις 26 Μαΐου, 2025


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

11:51 - 10η Ημερίδα για τα Μαθηματικά στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

11:37 - Το Νοσοκομείο Γιαννιτσών στηρίζει τη μητέρα, στηρίζει τις δράσεις για υγιή βρέφη, στηρίζει και ευαισθητοποιεί για την αξία του μητρικού θηλασμού

11:31 - Η Νέα Πέλλα γερνάει, το ΚΑΠΗ παραμένει κλειστό και οι ηλικιωμένοι στη μοναξιά τους

10:53 - ΗΜΕΡΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ 2026

19:21 - Εγκληματική αδράνεια για το κλειστό ΚΑΠΗ της Νέας Πέλλας. Ποιοι βολεύονται!

11:41 - FoodTech Hackathon 2026

11:30 - Τιμητική βράβευση του Νίκου Γεωργιάδη από την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Ελληνικής Αστυνομίας

13:10 - Στηρίζουμε την 24ωρη απεργία της ΔΟΕ και την 3ωρη στάση εργασίας της ΟΛΜΕ την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2026

12:58 - «Check in για 2» ΕΔΕΣΣΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΛΛΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2026 ΩΡΑ: 21.00

12:55 - «Check in για 2» ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2026 ΩΡΑ: 21.00