pellatv
Live

Ανακοινώνονται τα μέτρα ασφαλείας για το βακτήριο που προσβάλλει τα ακτινίδια

«Επικοινωνία του Βουλευτή με την ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων» Επικοινωνία με την ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων είχε ο Βουλευτής Διονύσης Σταμενίτης προκειμένου να ενημερωθεί για τις ενέργειες στις οποίες προτίθεται να προχωρήσει το Υπουργείο σχετικά με το βακτήριο που προσβάλλει τα ακτινίδια, με αποτέλεσμα να τα ξεραίνει. Ο Βουλευτής, αφού ενημερώθηκε από ομάδες παραγωγών του Νομού Πέλλας σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, επισκέφθηκε τον Γενικό Γραμματέα με σκοπό να του εκθέσει την ανησυχία που επικρατεί στις τάξεις του αγροτικού κόσμου και να ζητήσει την άμεση ενεργοποίηση των μέτρων ασφαλείας. Από πλευράς του Υπουργείου, έγινε γνωστό στον Βουλευτή ότι άμεσα θα ανακοινωθούν τα μέτρα ασφαλείας και θα ληφθούν όλες οι απαραίτητες πρωτοβουλίες με σκοπό να ελαχιστοποιηθούν στο μέγιστο δυνατό οι πιθανότητες προσβολής των καλλιεργειών. Επιπρόσθετα ο κ. Σταμενίτης ζήτησε από τον Γενικό να γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες, ώστε σε περίπτωση απωλειών ή ζημιών από το εν λόγω βακτήριο, να υπάρξει υποστήριξη και κάλυψη αυτών από το ταμείο κρίσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.  

Δημοσιεύτηκε στις 23 Μαΐου, 2014


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

12:10 - Δράση Προσυμπτωματικού Ελέγχου Ανευρύσματος Κοιλιακής Αορτής με Δωρεάν Υπερηχογράφημα στον Δήμο Έδεσσας

12:04 - Κοινοβουλευτική Αναφορά Λάκη Βασιλειάδη για την Ανάγκη Στήριξης των παραγωγών Σπαραγγιών: «Στήριξη των παραγωγών σημαίνει στήριξη της ανταγωνιστικότητας της τοπικής οικονομίας»

12:00 - Υπογραφή προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Έδεσσας και Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου για το Στρατηγικό Σχέδιο της Έδεσσας του 21ου αιώνα

11:58 - Αθ. Κώτσιος: Έγκλημα στην Marfin -15 χρόνια χωρίς τιμωρία. Η προστασία της υγείας και της ασφάλειας στην εργασία είναι αδιαπραγματεύτη αξία ζωής.

11:54 - Ο Λάκης Βασιλειάδης στον Αγώνα Απόλλων Κρύας Βρύσης – ΝΠΣ Σκύδρας

10:34 - Μιχάλης Κατρίνης: Επί 6 χρόνια η κυβέρνηση απέτυχε να αντιμετωπίσει την ανομία στα πανεπιστήμια

11:05 - Υποβολή Αιτήσεων Προγραμμάτων Μελισσοκομίας έως 30-5-2025

11:02 - Γιώργος Καρασμάνης: Με βαθειά θλίψη και απέραντο σεβασμό, αποχαιρετώ τον Πέτρο Μολυβιάτη

10:58 - ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

08:52 - Υπογράφτηκε το συμβόλαιο κυριότητας του πρώην Στρατοπέδου Δούμτσα Μαργαρίτη στο Δήμο Σκύδρας