pellatv
Live

48ωρη απεργία ΠΑΜΕ 21 και 22 Απριλίου

Σε κλιμάκωση των απεργιακών κινητοποιήσεων καλεί το ΠΑΜΕ εργαζόμενους και εργατικές οργανώσεις. Προτείνει 48ωρη απεργία για τις 21 και 22 Απριλίου και καλεί ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ να συμμετάσχουν. Βασικά αιτήματα της απεργίας, σύμφωνα με το ΠΑΜΕ, πρέπει να είναι:

- Η απαίτηση να μην κατατεθεί το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο και να καταργηθούν οι προηγούμενοι αντιασφαλιστικοί νόμοι.

- Η άμεση υπογραφή Εθνικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και κλαδικών Συλλογικών Συμβάσεων με ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς και στα μεροκάματα.

- Η απαγόρευση των απολύσεων σε Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα και η προστασία των ανέργων. «Μόνο από σκοπιμότητα μπορεί κάποιος να μην αντιλαμβάνεται, ότι βρισκόμαστε μπροστά σε έναν κλιμακούμενο πόλεμο ενάντια στο σύνολο των δικαιωμάτων μας πρωτοφανέρωτο που δεν τον έχουμε ξαναζήσει» αναφέρει ανακοίνωση του ΠΑΜΕ. «Το αποτέλεσμα είναι το εφιαλτικό μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας να είναι η καύσιμη ύλη για την αύξηση της ανταγωνιστικότητας και της κερδοφορίας του κεφαλαίου» συνεχίζει.

Δημοσιεύτηκε στις 3 Απριλίου, 2010


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

13:34 - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΎΣ ΑΚΤΙΝΙΔΊΩΝ

13:32 - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΜΕ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ

13:30 - Ανακοίνωση: Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης στην Άνω Σκοτίνα τη Δευτέρα 7 Ιουλίου

11:13 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΟΣΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ ΙΕΡΩΝ ΚΕΙΜΗΛΙΩΝ ΤΟΥ

11:08 - Νατσιός: «Η κυβέρνηση της ΝΔ είναι βουτηγμένη στη διαφθορά και την ηθική παρακμή»

11:05 - ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΟΣΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΘΩΝΙΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΛΙΜΝΗ

13:13 - ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ Ι.Μ. ΕΔΕΣΣΗΣ

13:04 - Θεοδώρα Τζάκρη με Βουλευτές του Κινήματος Δημοκρατίας: «Κατέθεσαν Ερώτηση για την επιστροφή παρακρατηθέντων ποσών από το Μετοχικό Ταμείο Στρατού (ΜΤΣ) στους συνταξιούχους των Σωμάτων Ασφαλείας – πρώην Ελληνική Χωροφυλακή»

13:02 - Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πολυγύρου συνελήφθη ένα άτομο για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

10:43 - Πάμε θερινό σινεμά στην Έδεσσα