pellatv
Live

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

* Οπλίτες υπηρετούν εντός του Λεκανοπεδίου Αττικής στην εκδήλωση «ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ»

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής και προσφοράς, παρέχει την δυνατότητα σε όσους οπλίτες υπηρετούν εντός του Λεκανοπεδίου Αττικής να συμμετάσχουν δωρεάν (με την επίδειξη της στρατιωτικής τους ταυτότητας), στην εκδήλωση «ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ» που θα πραγματοποιηθεί, στις 6 και 7 Οκτωβρίου και από τις 10:30 έως 18:30, στις εγκαταστάσεις του κλειστού κολυμβητηρίου του Ολυμπιακού Σταδίου.

Οι «ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ» έχουν θεσμοθετηθεί τα τελευταία χρόνια ως η μεγαλύτερη συνάντηση νέων και επιχειρήσεων που γίνεται στην Ελλάδα. Στόχος της εκδήλωσης είναι να φέρει σε επικοινωνία όλες τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται δυναμικά στην ελληνική αγορά με τα μελλοντικά τους στελέχη.

Ειδικότερα οι οπλίτες θα έχουν την ευκαιρία:

Ø Να συναντήσουν σε ένα χώρο τις σημαντικότερες επιχειρήσεις και πολυεθνικές εταιρίες.

 

Ø Να καταθέσουν το βιογραφικό τους και να πραγματοποιήσουν ολιγόλεπτες επαγγελματικές συνεντεύξεις.

 

Ø Να ενημερωθούν για τις τάσεις στην αγορά εργασίας.

 

Ø Να αναζητήσουν εκπαιδευτικά προγράμματα.

 

Να διευρύνουν τα γνωστικά τους πεδία μέσω των παράλληλων σεμιναριακών εκδηλώσεων.

* Τα μεγάλα προβλήματα του τόπου, δεν αντιμετωπίζονται παρά με τη συμμετοχή της Κοινωνίας

Ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κ. Βασίλης Μαγγίνας μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα με το Προεδρείο της ΓΣΕΕ σχετικά με το διάλογο για το Ασφαλιστικό, έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

 

* Άμεση διενέργεια ελέγχου σε όλα τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια

Άμεση διενέργεια ελέγχου σε όλα τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια ξεκινούν οι αρμόδιες υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου του υπουργείου Ανάπτυξης. Στόχος είναι, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου 2007-2008, να διαπιστωθεί αν έχει εφαρμοστεί ή όχι η εκδοθείσα με Αρ. Πρωτ. Α4/562/12-4-2007 (ΦΕΚ 639 Β/ 27-4-07) Υπουργική Απόφαση βάση της οποίας καθορίζεται η μέγιστη επιτρεπόμενη αύξηση των διδάκτρων της νέας σχολικής περιόδου (2007-2008), σε ποσοστό 4,60%, επί των διδάκτρων της προηγούμενης σχολικής περιόδου (2006-2007).

 

Αξίζει να επισημανθεί ότι η συγκεκριμένη απόφαση προβλέπει αυστηρές ποινές για τους παραβάτες.

* Προσλαμβάνονται 1.301 αναπληρωτές εκπαιδευτικοί

Από το υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι, για το σχολικό έτος 2007-2008, προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές 1.301 εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων, 395 εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ60-Νηπιαγωγών, 132 εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ06-Αγγλικής Γλώσσας και 840 εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ11-Φυσικής Αγωγής για την κάλυψη των λειτουργικών κενών σε σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

 

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, για ανάληψη υπηρεσίας από 4 Oκτωβρίου έως και 8 Οκτωβρίου 2007 και θα τοποθετηθούν με απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης, ύστερα από πρόταση του οικείου Περιφερειακού Συμβουλίου, σε κενές θέσεις των σχολείων της περιοχής που προσλήφθηκαν, μέχρι λήξεως του σχολικού έτους.

 

Δημοσιεύτηκε στις 4 Οκτωβρίου, 2007


Σχόλια


pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

14:23 - Εργασίες καθαρισμού οδοστρώματος στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

14:21 - Δήμος Πέλλας-ΔΕΥΑΠ: Προσοχή στην κατανάλωση του πόσιμου νερού!

14:19 - Έτοιμος για όλα ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Παρίσι

14:15 - Περισσότερα από 22 κιλά ηρωίνης κατασχέθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας – Ήταν καλά κρυμμένα μέσα σε ξύλινο παιδικό κρεβάτι

14:02 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ Ι. ΜΟΝΗΣ ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΕΔΕΣΣΗΣ

13:55 - ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΟΣΙΑΣ ΜΑΚΡΙΝΑΣ ΣΤΟ ΒΑΡΟΣΙ

13:54 - Θερινό σινεμά στην Έδεσσα

13:52 - Προωθώντας τη συνδεσιμότητα στην ύπαιθρο της Κεντρικής Μακεδονίας και γεφυρώνοντας το “ψηφιακό χάσμα” της τρίτης ηλικίας – Συμμετοχικό εργαστήριο στο πλαίσιο του έργου “XGain”

15:51 - ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ: Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ

15:47 - Ακύρωση προγραμματισμένης συναυλίας Κλασικής Μουσικής λόγω πένθεου