pellatv
Live

Ηράκλειο: Το ακαταλόγιστο αναγνώρισε το δικαστήριο στον 53χρονο μητροκτόνο -Οδηγείται σε ψυχιατρική κλινική

Ομόφωνη ήταν η απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου για τον 53χρονο μητροκτόνο, ο οποίος το 2020 είχε σκοτώσει με μαχαίρι, την 85χρονη μητέρα του.

Ο 53χρονος είχε τραυματίσει τη δίδυμη αδελφή του. Το δικαστήριο έκρινε ότι ο μητροκτόνος, που από τα 18 του χρόνια είχε μπει τέσσερις φορές σε ψυχιατρική κλινική, είχε κατά την τέλεση της πράξης το ακαταλόγιστο και τον έκρινε αθώο, διέταξε όμως την νοσηλεία του σε ειδική ψυχιατρική κλινική για πέντε χρόνια.

Ικανοποιημένη δήλωσε η συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου, η οποία μίλησε για μια ανθρώπινη και οικογενειακή τραγωδία, συμπληρώνοντας ότι ο 53χρονος το διάστημα πριν από την πράξη του, δεν λάμβανε την θεραπεία του, ενώ κατά την τέλεση της πράξης είχε καταληφθεί από αμόκ. Ο 53χρονος είχε τραυματίσει και την δίδυμη αδελφή του, η οποία επίσης νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική.

Πηγή: iefimerida.gr

Δημοσιεύτηκε στις 15 Φεβρουαρίου, 2022


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

20:54 - Συνέντευξη με τον Ευάγγελο Θωμά, πρ. Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Πολιτικής Προστασίας-Δημοτικό Σύμβουλο Έδεσσας στον PellaFm, 103,3

15:09 - Beyohd the Wanes ένα ντοκιμαντέρ παγκοσμίου προβολής για την κωπηλασία

14:55 - Η ‘Μάχη της Λάσπης’ έφερε ένα μεγάλο βραβείο στην Ακρολίμνη Πέλλας

13:23 - Ο Επιθεωρητής Ντρέικ και η Μαύρη Χήρα- του David Tristram σε σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου στην Αριδαία!

14:34 - Καλοκαιρινή συναυλία της Χορωδίας ΚΑΠΗ Δήμου Έδεσσας στο Βαρόσι

21:39 - Αναζητώντας την Πέλλα στους παλαιούς χάρτες

21:33 - Άμεσα συνελήφθη ένα άτομο που προσπάθησε να εξαπατήσει ημεδαπό άνδρα στην Πέλλα, με τη ”μέθοδο του λογιστή”

21:27 - Δυναμική η φετινή συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη BEYOND Expo 2026

20:13 - Συνέντευξη με την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού δήμου Πέλλας, Ευφροσύνη Μερεμητσάκη στον pellaFm 103,3

16:17 - Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2026