pellatv
Live

Καραμπόλες αυτοκινήτων σε Περιφερειακή και Εγνατία οδό στη Θεσσαλονίκη

Πολλαπλές συγκρούσεις οχημάτων, με υλικές ζημιές και χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί, σημειώθηκαν στη Θεσσαλονίκη.
Στις 4:10 τα ξημερώματα, στην περιφερειακή οδό, στο ρεύμα προς τα Δυτικά, στο ύψος του τούνελ (μετά την είσοδο για τα Κωνσταντινουπολίτικα), 15 αυτοκίνητα συγκρούστηκαν το ένα πίσω από το άλλο.

Σύμφωνα με τη διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης την ώρα του ατυχήματος έβρεχε.

Στις 10:00 το πρωί τριπλή καραμπόλα αυτοκινήτων σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της τσιμεντοβιομηχανίας ΤΙΤΑΝ.
Η κυκλοφορία και στις δύο περιπτώσεις αποκαταστάθηκε από την Τροχαία μετά από κάποια ώρα, χωρίς να παρατηρηθούν άλλα προβλήματα.

Δημοσιεύτηκε στις 27 Δεκεμβρίου, 2009


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές

11:12 - ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!

11:09 - Κοτταρίδη και Ακαμάτη κατά Ρέμου για τον Αλέξανδρο. Θράσος απύθμενο και ευτελισμός

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.

14:22 - Μια φωτογραφική περιπλάνηση στις διαδρομές, τα μέσα μετακίνησης και τις ιστορίες των ανθρώπων του κόσμου.

19:29 - Στέγες και κατασκευές με φύλλα καρκινογόνου αμιαντοτσιμέντου εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του Νοσοκομειακού Κιλκίς.

19:23 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΥ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2026 – 2027

19:21 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων “Ημέρας Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος ‘’

13:15 - ΣΔΕ Γιαννιτσών-Αριδαίας-Έδεσσας, εγγραφές 2026-27