pellatv
Live

Κηδεία Φώφης Γεννηματά: Μεσίστιες οι σημαίες αύριο σε όλα τα δημόσια κτίρια

Μεσίστιες θα κυματίζουν οι σημαίες σε όλα τα δημόσια κτίρια αύριο, Τετάρτη 27 Οκτωβρίου, λόγω της κήρυξης, από τον πρωθυπουργό, εθνικού πένθους για την κηδεία της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά.

Την απόφαση υπογράφει ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης.

 

Όπως έχει γίνει γνωστό, η κηδεία της Φώφης Γεννηματά θα τελεστεί δημoσία δαπάνη και με τιμές εν ενεργεία πρωθυπουργού.

Αυτό προβλέπει Κοινή Υπουργική Απόφαση των συναρμόδιων υπουργών Εσωτερικών, Οικονομικών και Εθνικής Άμυνας, ως ελάχιστο φόρο τιμής «για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσέφερε στον Λαό, στην Πατρίδα και στο Έθνος διατελέσασα αναπληρώτρια Υπουργός, Υφυπουργός, Νομάρχης Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αθηνών – Πειραιώς, Πρόεδρος Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Βουλευτής».

Η επιθυμία της οικογένειάς της

Η οικογένεια της Φώφης Γεννηματά εξέφρασε την επιθυμία αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στην Κιβωτό του Κόσμου και στο Χαμόγελο του Παιδιού, όπως έγινε γνωστό.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, μετά από 13 ημέρες στον «Ευαγγελισμό», όπου έδωσε ακόμη μια άνιση μάχη με τον καρκίνο, έφυγε από τη ζωή στις 12:03 το μεσημέρι.

Είχε προηγηθεί, στις 12 Οκτωβρίου, η αιφνίδια εισαγωγή της στο νοσοκομείο, που την οδήγησε και στην απόφαση να αποσυρθεί από την κούρσα για την ηγεσία του Κινήματος, διεκδικώντας την επανεκλογή της μετά από τέσσερα χρόνια στην προεδρία και δύο ακόμη στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δημοσιεύτηκε στις 26 Οκτωβρίου, 2021


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

23:43 - ΝΕΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΔΕΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕΣΩ ΚΕΠ

10:53 - ΤΕΛΕΤΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ 5ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

10:48 - ΤΡΙΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ-Η Έδεσσα ταξιδεύει στο Βιετνάμ.

10:45 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

10:44 - Μιχάλης Κατρίνης:”Η ΕΕ πρέπει να αποκτήσει δικό της αμυντικό δόγμα και να υπερασπιστεί εμπράκτως τα μέλη της’

10:40 - Λάκης Βασιλειάδης: Στο ΕΣΠΑ η ενεργειακή αναβάθμιση του Γ.Ν. Πέλλας (ΝΜ Έδεσσας & ΝΜ Γιαννιτσών), ύψους 6.163.415,07 Ευρώ – Αναμένεται ο διαγωνισμός

10:38 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ Ι. ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

10:03 - Διακοπή νερού στην Άψαλο

09:10 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον νέο Διοικητή του Γ.Ν. Πέλλας (Έδεσσας -Γιαννιτσών): «Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στη Ν.Μ. Έδεσσας»

09:07 - Ξεκίνησε στον Πλαταμώνα η κατασκευή της οδού ήπιας κυκλοφορίας από το Stavento έως την οδό Παντελεήμονος με ταυτόχρονη διατήρηση των παλιών σιδηροδρομικών γραμμών