pellatv
Live

Κρήτη: Εντονη σεισμική δραστηριότητα μετά τα 4,5 Ρίχτερ στο Αρκαλοχώρι

Έντονη σεισμική δραστηριότητα καταγράφεται τις τελευταίες ώρες στην ανατολική Κρήτη, με επίκεντρο το Αρκαλοχώρι.

Μετά τον σεισμό των 4,5 Ρίχτερ, που σημειώθηκε λίγο μετά τις 11:00, ακολουθησε μία σειρά από σεισμικές δονήσεις από 2,7 έως και 3,7 Ρίχτερ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Εργαστήριο Σεισμολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, στις 11:27 καταγράφηκε δόνηση 3,1 Ρίχτερ, στις 11:32 δόνηση 2,7, ενώ στις 11:47 σημειώθηκε σεισμός 3,4 Ρίχτερ, στις 11:48 νέα δόνηση 3,7 και στις 12:14 δόνηση 3,1 Ρίχτερ. Σε αρκετά σχολεία της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου οι μαθητές έμειναν στις αυλές, ενώ υπήρξαν και περιπτώσεις σχολείων που ζητήθηκε από τους γονείς να πάρουν τα παιδιά τους καθώς διακόπηκαν τα μαθήματα.

Πηγή: iefimerida.gr

Δημοσιεύτηκε στις 21 Οκτωβρίου, 2021


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

12:10 - Δράση Προσυμπτωματικού Ελέγχου Ανευρύσματος Κοιλιακής Αορτής με Δωρεάν Υπερηχογράφημα στον Δήμο Έδεσσας

12:04 - Κοινοβουλευτική Αναφορά Λάκη Βασιλειάδη για την Ανάγκη Στήριξης των παραγωγών Σπαραγγιών: «Στήριξη των παραγωγών σημαίνει στήριξη της ανταγωνιστικότητας της τοπικής οικονομίας»

12:00 - Υπογραφή προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Έδεσσας και Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου για το Στρατηγικό Σχέδιο της Έδεσσας του 21ου αιώνα

11:58 - Αθ. Κώτσιος: Έγκλημα στην Marfin -15 χρόνια χωρίς τιμωρία. Η προστασία της υγείας και της ασφάλειας στην εργασία είναι αδιαπραγματεύτη αξία ζωής.

11:54 - Ο Λάκης Βασιλειάδης στον Αγώνα Απόλλων Κρύας Βρύσης – ΝΠΣ Σκύδρας

10:34 - Μιχάλης Κατρίνης: Επί 6 χρόνια η κυβέρνηση απέτυχε να αντιμετωπίσει την ανομία στα πανεπιστήμια

11:05 - Υποβολή Αιτήσεων Προγραμμάτων Μελισσοκομίας έως 30-5-2025

11:02 - Γιώργος Καρασμάνης: Με βαθειά θλίψη και απέραντο σεβασμό, αποχαιρετώ τον Πέτρο Μολυβιάτη

10:58 - ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

08:52 - Υπογράφτηκε το συμβόλαιο κυριότητας του πρώην Στρατοπέδου Δούμτσα Μαργαρίτη στο Δήμο Σκύδρας