pellatv
Live

Πειραιάς: Δωρεάν rapid test από τον ΕΟΔΥ μέχρι και την Παρασκευή -Οι ώρες, τα ραντεβού

Δωρεάν rapid-tests ανίχνευσης του κορωνοϊού θα διενεργούνται στον Πειραιά από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, έως την Παρασκευή 16 Ιουλίου.

Οι έλεγχοι θα πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9:30-15:00, στο Β1 Κέντρο Αγάπης και Αλληλεγγύης, επί της οδού Γεωργίου Β' 10 & Βούλγαρη 155.

Οι πολίτες πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και τον ΑΜΚΑ. Σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος οι πολίτες ενημερώνονται με τηλεφωνική επικοινωνία εντός μισής ώρας, προκειμένου να λάβουν οδηγίες. Τα αρνητικά αποτελέσματα αποστέλλονται με sms.
Πηγή: iefimerida.gr

Δημοσιεύτηκε στις 5 Ιουλίου, 2021


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές

11:12 - ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!

11:09 - Κοτταρίδη και Ακαμάτη κατά Ρέμου για τον Αλέξανδρο. Θράσος απύθμενο και ευτελισμός

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.

14:22 - Μια φωτογραφική περιπλάνηση στις διαδρομές, τα μέσα μετακίνησης και τις ιστορίες των ανθρώπων του κόσμου.

19:29 - Στέγες και κατασκευές με φύλλα καρκινογόνου αμιαντοτσιμέντου εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του Νοσοκομειακού Κιλκίς.

19:23 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΥ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2026 – 2027

19:21 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων “Ημέρας Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος ‘’

13:15 - ΣΔΕ Γιαννιτσών-Αριδαίας-Έδεσσας, εγγραφές 2026-27