pellatv
Live

Συνελήφθη από άνδρες του Σώματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

η σύζυγος συνεργάτη της υπουργού Εργασίας, Λούκα Κατσέλη

Λούκα Κατσέλη: "Τον γνωρίζω αλλά δεν είναι άμεσος συνεργάτης μου". 5 σκληροί δίσκοι με απίστευτα σκληρές σκηνές.
Ερευνάται αν μετείχε σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας. Σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα
Σύμφωνα με την αστυνομία, έφτασαν στα ίχνη της μετά από ψηφιακή έρευνα που έγινε στο διαδίκτυο. Αμέσως ενημερώθηκε η εισαγγελέας κα Ελένη Ράϊκου και η γυναίκα κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου.
Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν από το σπίτι της 5 σκληρούς δίσκους με υλικό που σοκάρει αφού περιέχει ανήλικα αγόρια και κορίτσια σε σεξουαλική δραστηριότητα.
Εξετάζεται αν η εμπλεκόμενη συνεργαζόταν με άλλους χρήστες με σκοπό την ανταλλαγή και διακίνηση αρχείων. Ωστόσο, η αστυνομία εξετάζει και το ενδεχόμενο να μην είναι η ίδια που είχε συγκεντρώσει και κατείχε το υλικό.
Ωστόσο, αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης σε διευκρινίσεις σχετικά με την ανακοίνωση περί σύλληψης "συζύγου συνεργάτη της υπουργού Εργασίας", για θέμα που αφορά το ηλεκτρονικό έγκλημα, προχώρησε το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο αναφερόμενος δεν κατέχει καμία θέση στο υπουργείο ή στο πολιτικό γραφείο της κ. Λούκας Κατσέλη.
'Όπως εξηγούσε η ίδια η κα Κατσέλη σε δημοσιογράφους ήταν άνθρωπος που γνώριζε και με τον οποίο ήταν να συνεργαστεί αλλά δεν προχώρησε τελικά η συνεργασία.

Εάν η κατηγορούμενη αποδειχθεί πως συμμετείχε σε κύκλωμα τότε θα διωχθεί σε βαθμό κακουργήματος. Το ενδεχόμενο η 50χρονη γυναίκα που συνελήφθη για κατοχή διαδικτυακού υλικού παιδικής πορνογραφίας να εμπλέκεται σε κύκλωμα, ερευνούν οι αρχές. Να θυμίσουμε ότι η συγκεκριμένη γυναίκα, είναι σύζυγος ενός συνεργάτη της υπουργού Εργασίας, Λούκα Κατσέλη.
Η 50χρονη οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα ο οποίος άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας με βάση το υλικό που κατέσχεσαν χθες οι αστυνομικοί από τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή της στο σπίτι της στη Νέα Σμύρνη. Η γυναίκα παραπέμφθηκε σε δίκη.
Ωστόσο με εντολή του Εισαγγελέα, κάποιοι από τους κατασχεθέντες ψηφιακούς δίσκους με το επίμαχο πορνογραφικό υλικό θα ελεγχθούν από το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να εντοπιστεί αν η κατηγορουμένη εμπλέκεται σε κύκλωμα που κατέγραφε και διακινούσε υλικό με ανήλικους.
Αν προκύψει αυτό το ενδεχόμενο από την πραγματογνωμοσύνη που θα διενεργήσουν οι εξειδικευμένοι αστυνομικοί, τότε η 50χρονη θα αντιμετωπίσει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος και βάση του νόμου θα δοθούν τα στοιχεία της στην δημοσιότητα

Δημοσιεύτηκε στις 15 Οκτωβρίου, 2010


Σχόλια


pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

17:33 - Θ. Τζάκρη – Ερώτηση στη Βουλή για τις σοβαρές ελλείψεις στα Παιδιατρικά Τμήματα των δυο νοσοκομείων Έδεσσας και Γιαννιτσών

17:31 - Συνελήφθη ένα άτομο στην Πιερία για κατοχή ναρκωτικών

17:30 - ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ : ‘’ Η εξωτερική και αμυντική πολιτική της χώρας δεν είναι οικογενειακή υπόθεση. Η κυβέρνηση οφείλει εξηγήσεις για την αποστολή αμυντικού υλικού στην Ουκρανία.’’

17:28 - Ξεκίνησαν ηλεκτρονικά οι αιτήσεις για δωρεάν φοίτηση στα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠΜΕΑ του Δήμου Πέλλας – Προθεσμία ως 1η Αυγούστου

17:27 - Θερινό Πρόγραμμα διάδοσης της Ελληνικής Γλώσσας και του Πολιτισμού

17:25 - Θερινό σινεμά στην Έδεσσα- Πρόγραμμα

17:22 - Συναυλία-Μουσική βραδιά “ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ”

17:19 - : Θερινός κινηματογράφος στη Σκύδρα

17:18 - ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ ΕΠΙ ΤΗ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

17:16 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με Υφυπουργό Ψηφιακής Πολιτικής