pellatv
Live

Βόλος: Φοιτήτρια κατήγγειλε τον βιασμό της από δύο νεαρούς άνδρες

Μια φοιτήτρια από τον Βόλο κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από δύο νεαρούς.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες από το magnesianews, πρόκειται για Βολιώτισσα φοιτήτρια σε άλλη πόλη της Ελλάδας και όπως αναφέρεται, συνέβη μετά από διασκέδαση, όταν οι δύο φερόμενοι ως δράστες την πήγαν σε ερημική τοποθεσία και τη βίασαν.

Η Εισαγγελία Βόλου, ζήτησε προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση, με τη νεαρή φοιτήτρια να έχει κάνει καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, ότι στα τέλη Μαΐου, βρισκόταν με μια φίλη της και δύο νεαρούς σε κατάστημα της περιοχής του Βόλου και διασκέδαζαν.

Αντί να την πάνε στο σπίτι, την οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κάποια στιγμή, η φίλη της έφυγε και την άφησε με τους δύο νεαρούς. Όταν οι τρεις έφυγαν από το κατάστημα, μπήκε στο αυτοκίνητο των νεαρών και, αντί να την πάνε στο σπίτι, αναφέρει στην καταγγελία της ότι την οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία και τη βίασαν.

Σημειώνεται στο magnesianews πως οι νεαροί, που κατονόμασε η κοπέλα, είναι κάτοικοι Λάρισας και η Εισαγγελία όταν πήρε την καταγγελία ζήτησε προκαταρκτική εξέταση για να διαπιστωθεί αν στοιχειοθετούνται κατηγορίες με βάση το άρθρο 336 του Ποινικού Κώδικα, που ισχύει από τον Ιούλιο του 2019.

Πηγή: iefimerida.gr

Δημοσιεύτηκε στις 16 Ιουλίου, 2021


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές

11:12 - ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!

11:09 - Κοτταρίδη και Ακαμάτη κατά Ρέμου για τον Αλέξανδρο. Θράσος απύθμενο και ευτελισμός

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.

14:22 - Μια φωτογραφική περιπλάνηση στις διαδρομές, τα μέσα μετακίνησης και τις ιστορίες των ανθρώπων του κόσμου.

19:29 - Στέγες και κατασκευές με φύλλα καρκινογόνου αμιαντοτσιμέντου εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του Νοσοκομειακού Κιλκίς.