pellatv
Live

Χαλκιδική: Σε ύφεση η φωτιά στην Κασσάνδρα

Σε ύφεση βρίσκεται η πυρκαγιά στη Φούρκα του δήμου Κασσάνδρας στο νομό Χαλκιδικής σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Στο σημείο εξακολουθούν να επιχειρούν 76 πυροσβέστες με 29 οχήματα και τέσσερα πεζοπόρα τμήματα. Αυτή τη στιγμή δεν πετούν εναέρια μέσα, όμως εάν αυτό κριθεί αναγκαίο αυτά βρίσκονται σε ετοιμότητα, όπως επισημάνθηκε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ από την Πυροσβεστική.

Υπενθυμίζεται ότι η πυρκαγιά στην Φούρκα είναι μία από τις πέντε φωτιές που ξέσπασαν χθες βράδυ σε ισάριθμες περιοχές των δήμων Κασσάνδρας και Σιθωνίας στο νομό Χαλκιδικής και σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία πιθανώς να οφείλονται στους πολλαπλούς κεραυνούς που έπεσαν λόγω της κακοκαιρίας στην περιοχή.

Πηγή:iefimerida.gr

Δημοσιεύτηκε στις 12 Αυγούστου, 2021


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

23:43 - ΝΕΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΔΕΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕΣΩ ΚΕΠ

10:53 - ΤΕΛΕΤΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ 5ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

10:48 - ΤΡΙΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ-Η Έδεσσα ταξιδεύει στο Βιετνάμ.

10:45 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

10:44 - Μιχάλης Κατρίνης:”Η ΕΕ πρέπει να αποκτήσει δικό της αμυντικό δόγμα και να υπερασπιστεί εμπράκτως τα μέλη της’

10:40 - Λάκης Βασιλειάδης: Στο ΕΣΠΑ η ενεργειακή αναβάθμιση του Γ.Ν. Πέλλας (ΝΜ Έδεσσας & ΝΜ Γιαννιτσών), ύψους 6.163.415,07 Ευρώ – Αναμένεται ο διαγωνισμός

10:38 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ Ι. ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

10:03 - Διακοπή νερού στην Άψαλο

09:10 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον νέο Διοικητή του Γ.Ν. Πέλλας (Έδεσσας -Γιαννιτσών): «Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στη Ν.Μ. Έδεσσας»

09:07 - Ξεκίνησε στον Πλαταμώνα η κατασκευή της οδού ήπιας κυκλοφορίας από το Stavento έως την οδό Παντελεήμονος με ταυτόχρονη διατήρηση των παλιών σιδηροδρομικών γραμμών