pellatv
Live

Γεννηματά: Ο Τσίπρας είναι σε κατολίσθηση -«Φερετζές» η απλή αναλογική του

H απλή αναλογική του κ. Τσίπρα ήταν ένας «φερετζές» τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, προσθέτοντας ότι ο κ. Τσίπρας είναι σε κατολίσθηση.

Μιλώντας στην  τηλεόραση του ΣΚΑΪ η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ  είπε ότι οι  Έλληνες αντιλαμβάνονται ότι εξαπατήθηκαν και  μάλιστα από μια ανίκανη κυβέρνηση ενώ αναφερόμενη στον εκλογικό νόμο υπογράμμισε ότι ποτέ δεν ήρθε να συζητήσουμε σοβαρά ένα νέο εκλογικό σύστημα τόνισε επίσης η Φώφη Γεννηματά. Διερωτήθηκε μάλιστα: «Γιατί τον πήρε η βιασύνη μέσα στο καλοκαίρι, μήπως ετοιμάζεται για εκλογές;».

Κατηγόρησε επίσης τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι οχυρώθηκε πίσω από το μπόνους και ότι ενώ έχει «σηκώσει τη σημαία του μεταρρυθμιστή δεν κάθισε καν να συζητήσει ένα καλύτερο και αναλογικότερο εκλογικό σύστημα».

Δημοσιεύτηκε στις 23 Ιουλίου, 2016


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

13:19 - Γιατί το πρώτο διεθνές νόμισμα λέει «Μακεδόνων» στα ελληνικά; (βουλγαρικό δημοσίευμα)

13:13 - ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ-Προσκληση για συσταση Ανοιχτου ΔικτΥου Διαβουλευσης και Σχεδιασμου Αγροτικου Τομεα

13:11 - «Συλλυπητήρια επιστολή του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γιαννιτσών»

17:02 - ARGIROS Sold out συναυλία στη ΣΟΦΙΑ – Βουλγαρία

14:28 - Δήμος Έδεσσας-εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για το σύνδρομο Guillain – Barre (Γκιλέν Μπαρέ)

14:23 - Εξιχνιάστηκε ένοπλη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο που έγινε τον Οκτώβριο του 2017 στη Χαλκιδική

13:31 - 1η θέση σε διαγωνισμό της YMEF κατέκτησε μέλος της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του δήμου Πέλλας

12:33 - Για Απόκριες και Κούλουμα η πυξίδα δείχνει και φέτος Σκύδρα

11:22 - ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΡΕΥΜΑ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΔΕΝΔΡΟΠΟΤΑΜΟΥ

12:35 - ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΘΕΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΗΣ