pellatv
Live

Με 158 ψήφους η κυβέρνηση K. Μητσοτάκη έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης

Με την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση ολοκληρώθηκε  η συζήτηση επί των Προγραμματικών Δηλώσεων, στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων.

Στην ονομαστική ψηφοφορία που διεξήχθη ψήφισαν και οι 300 βουλευτές. Ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση έδωσαν 158 βουλευτές που εκλέχθηκαν με τη ΝΔ, ενώ αρνήθηκαν ψήφο εμπιστοσύνης 142 βουλευτές από τα πέντε κόμματα της αντιπολίτευσης (ΣΥΡΙΖΑ, Κίνημα Αλλαγής, Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, Ελληνική Λύση και Μέρα25).

Όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνος Τασούλας στις 3 ημέρες ανάγνωσης των Προγραμματικών Δηλώσεων της Κυβέρνησης, μίλησαν 108 βουλευτές, οι 6 Πρόεδροι των Κοινοβουλευτικών Ομάδων και οι αντίστοιχοι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι, 33 υπουργοί και δύο πρώην Πρόεδροι Κοινοβουλευτικών Ομάδων. Συνολικά τοποθετήθηκαν 155 ομιλητές και η διάρκεια των συνεδριάσεων ξεπέρασαν τις 31 ώρες.

Δημοσιεύτηκε στις 23 Ιουλίου, 2019


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές

11:12 - ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!

11:09 - Κοτταρίδη και Ακαμάτη κατά Ρέμου για τον Αλέξανδρο. Θράσος απύθμενο και ευτελισμός

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.

14:22 - Μια φωτογραφική περιπλάνηση στις διαδρομές, τα μέσα μετακίνησης και τις ιστορίες των ανθρώπων του κόσμου.

19:29 - Στέγες και κατασκευές με φύλλα καρκινογόνου αμιαντοτσιμέντου εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του Νοσοκομειακού Κιλκίς.

19:23 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΥ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2026 – 2027

19:21 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων “Ημέρας Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος ‘’

13:15 - ΣΔΕ Γιαννιτσών-Αριδαίας-Έδεσσας, εγγραφές 2026-27