pellatv
Live

Oδηγός του Μιχαλολιάκου ο Χρυσαυγίτης που επιτέθηκε στη δικηγόρο

Σε εξέλιξη βρίσκονται αναζητήσεις της Ασφάλειας Αττικής για την σύλληψη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, στελέχους της Χρυσής Αυγής, που φέρεται ότι ήταν από τους πρωτεργάτες της βίαιης επίθεσης και του τραυματισμού δικηγόρου και δύο ακόμα γυναικών, το μεσημέρι της Τετάρτης κοντά στο Εφετείο, επί της λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Ο χρυσαυγίτης αναγνωρίστηκε από την δικηγόρο Ευγενία Κουνιάκη, ως το άτομο που την χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο, από φωτογραφίες του που της έδειξαν στην Ασφάλεια.

Ήδη αναζητήθηκε από κλιμάκια αστυνομικών στο σπίτι του και σε σημεία που συχνάζει, χωρίς όμως αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος χρυσαυγίτης ήταν οδηγός του Νίκου Μιχαλολιάκου στο παρελθόν και από τα δραστήρια μέλη του νεοναζιστικού κόμματος.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, το περιστατικό συνέβη την ώρα που περίπου 40 χρυσαυγίτες στην λεωφόρο Αλεξάνδρας απέναντι από το εφετείο και μοίραζαν «τρικάκια» για την επέτειο της δολοφονίας των μελών της ΧΑ, Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη, πριν από τέσσερα χρόνια στο Νέο Ηράκλειο, όταν κάποια γυναίκα τους φώναξε φασίστες μέσα από λεωφορείο.

Πηγη:seleo.gr

Δημοσιεύτηκε στις 2 Νοεμβρίου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

13:44 - Την Έκθεση για τη Νομισματική Πολιτική 2024-2025 υπέβαλε στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων ο Διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος

13:42 - Δήμος Αλμωπίας- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

12:12 - ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ (έως 27/6) ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

12:09 - Θερινό Σχολείο «Σπουδή στην ιστορία και τον πολιτισμό του Πόντου»

13:10 - Πανελλαδικές 2025: Από σήμερα έως 30 Ιουνίου η δημιουργία κωδικού για υποβολή Μηχανογραφικων

13:05 - Έκρηξη στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Σερρών -Πληροφορίες για δύο τραυματίες

13:02 - Σοκάρει ο αστυνομικός που βρήκε το βρέφος στο μπαλκόνι: Ήταν κόκκινο από το κλάμα -Δεν υπήρχε ρεύμα, θλιβερή κατάσταση

12:55 - Φωτιά τώρα στην Αγία Μαρίνα Μαραθώνα -Επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις, βγήκε 112 για ετοιμότητα

11:22 - Αρχιεπίσκοπος Σιναίου Δαμιανός προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων για το ζήτημα της Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης Σινά: «Εξόχως σημαντική και καίριοι οι παράμετροι στην επιστολή προς τον ομόλογο σας της Αιγύπτου για να εξασφαλιστεί η θετική προς ημάς έκβαση της υπόθεσης»

11:15 - Συνάντηση Σταμενίτη – Δήμα: Στο επίκεντρο το έργο κατασκευής του δρόμου Θεσσαλονίκη – Έδεσσα