pellatv
Live

Ραντεβού Πούτιν – Ερντογάν στην Τεχεράνη στις 19 Ιουλίου

Συνάντηση στην Τεχεράνη θα έχουν, σύμφωνα με συγκλίνουσες πληροφορίες, οι πρόεδροι της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, στις 19 Ιουλίου.

 

Από την τουρκική πλευρά είχε ήδη ανακοινωθεί ότι ο κ. Ερντογάν θα πραγματοποιήσει αυθημερόν επίσκεψη, την ερχόμενη Τρίτη, στην πρωτεύουσα του Ιράν, ενώ σήμερα έγινε γνωστό από το Κρεμλίνο ότι την ίδια ημέρα μεταβαίνει στην Τεχεράνη και ο Βλαντίμιρ Πούτιν.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, οι ηγέτες των τριών χωρών θα συμμετάσχουν σε Σύνοδο Κορυφής με βασικό αντικείμενο της ατζέντας τις εξελίξεις στη Συρία, στο πρότυπο της πρωτοβουλίας της Αστάνα. Πέραν από την τριμερή συνάντηση, θα υπάρξει και κατ’ ιδίαν συνάντηση μεταξύ Πούτιν και Ερντογάν, διευκρίνισε ο Ρώσος εκπρόσωπος.

Δημοσιεύτηκε στις 12 Ιουλίου, 2022


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

13:35 - 9η Εμποροπανήγυρη Σκύδρας, Πρόσκληση – Μήνυμα της Δημάρχου Κατερίνας Ιγνατιάδου

13:33 - Συνάντηση Διονύση Σταμενίτη με τον Υπουργό Εσωτερικών Θόδωρη Λιβάνιο για τα αιτήματα των Δήμων Πέλλας και Έδεσσας

13:30 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης για τη στήριξη των πολύτεκνων οικογενειών

13:27 - Δήμος Δίου-Ολύμπου: Kατασκευάστηκε και τέθηκε σε λειτουργία από τη Δ.Ε.Α.Δ.Ο. Α.Ε. ένα φωτοβολταϊκό πάρκο δυναμικότητας 260 ΚW για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών του αμμορυχείου στο Λιτόχωρο

13:26 - Σάκης Αρναούτογλου για την πρόταση προϋπολογισμού της Κομισιόν: Η Συνοχή και η ΚΑΠ δεν θα γίνουν όμηροι της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και των πολιτικών της.

13:25 - Η ΝΙΚΗ κατά της εγκατάστασης ραντάρ στο προϊστορικό μνημείο της Παπούρας στο Ηράκλειο

10:16 - Ολοκλήρωση έργου πυροπροστασίας στα σχολεία του Δήμου Σκύδρας

10:14 - Ο Δήμος Έδεσσας στα «Αγαπήνεια 2025» – Τιμή στον ήρωα Τέλλο Άγρα

10:10 - Συνάντηση του Προέδρου της Βουλής με τον Πρέσβυ της Αιγύπτου

10:08 - Συνάντηση Σταμενίτη – Δήμα για το Αρδευτικό Σύστημα του Αλμωπαίου