pellatv
Live

Βαρουφάκης: «Δεν απείλησα ποτέ με Grexit»

Αναφερθείς στη θητεία του σε κυβερνητικό θώκο, σημείωσε πως στον αποψιλωμένο δημόσιο τομέα βρήκε εργαζόμενους-ήρωες.

Την απόφαση του να κατέβει στις ευρωεκλογές το DiEM25 γνωστοποίησε ο Γιάννης Βαρουφάκης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και στην εκπομπή «Αυτοψία».

«Δεν θα κρατούσα τίποτα από τη θητεία μου ως υπουργός, δεν έχεις εξουσία ως πρωθυπουργός ή ως υπουργός στην Ελλάδα, είμαστε σε μια ιδιότυπη κατάσταση όπου ο δήμαρχος Φιλιατρών έχει περισσότερη εξουσία από τον πρωθυπουργό», είπε ο Γιάννης Βαρουφάκης. Επανέλαβε πως δεν απείλησε με Grexit αλλά αρνήθηκε να πάρει δάνειο που δεν θα μπορούσε να αποπληρωθεί.
Αναφερθείς στη θητεία του σε κυβερνητικό θώκο, σημείωσε πως στον αποψιλωμένο δημόσιο τομέα βρήκε εργαζόμενους-ήρωες.
Ο Γιάννης Βαρουφάκης υπογράμμισε πως εκείνο που τον ενόχλησε περισσότερο ήταν τα συντροφικά μαχαιρώματα. Υπενθύμισε πως μετά την παραίτηση του από την κυβέρνηση, λίγες μέρες μετά μέσα ενημέρωσης τον κατηγορούσαν όταν δεν είχε «plan B», εναλλακτικό σχέδιο, και κατόπιν τον κατηγορούσαν επειδή... είχε - όπως και πολλοί συνάδελφοι του.

Πηγη:protothema.gr

Δημοσιεύτηκε στις 9 Νοεμβρίου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

13:08 - Εμβολιασμοί παιδιών Ρομά στους οικισμούς Μελισσίου και Κρύας Βρύσης από τον ΕΟΔΥ και τον Δήμο Πέλλας

13:01 - Συνάντηση Διονύση Σταμενίτη με τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη

12:59 - Δήμος Δίου-Ολύμπου: Εκτός λειτουργίας το Seatrac στη Λεπτοκαρυά έως και την Τετάρτη 16 Ιουλίου λόγω επισκευής

12:58 - «Πτώση ασθενή από τον 2ο όροφο κλινικής στο Νοσοκομείο Κιλκίς»

12:54 - Ο Δήμος Σκύδρας τίμησε τους αγωνιστές, τα θύματα και τους αιχμαλώτους της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο

12:46 - Παρασκευή 18 Ιουλίου – Επίσημη Τελετή Έναρξης Φεστιβάλ Κασσάνδρας 2025

12:44 - Άμεσα συνελήφθη ένα άτομο στην Χαλκιδική για κλοπές οχημάτων

12:42 - ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΤΟΥ ΑΓ. ΠΑΪΣΙΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

18:29 - Συνάντηση Διονύση Σταμενίτη με τον Υφυπουργό Υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλο

18:24 - Ο Γιώργος Καρασμάνης παρακολούθησε τις εργασίες της 29ης Συνόδου της Βουλής των Εφήβων στην οποία συμμετείχαν και τρία δικά μας παιδιά από την Πέλλα