pellatv
Live

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ

ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΛΑΓΚΑΔΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ

Την Κυριακή 01 Νοεμβρίου στον Ακριτικό οικισμό Λαγκαδιάς του Τοπικού Διαμερίσματος Περίκλειας τελέστηκε με ιδιαίτερη λαμπρότητα η Θεία Λειτουργία στην παλιά Εκκλησία του χωριού , για τον Εορτασμό της γιορτής των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού.
Παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ, του Δημάρχου Εξαπλατάνου κ. Σταύρου Τουφεγγόπουλου, των Αντιδημάρχων Αντωνιάδη Β., Αλεξόγλου Β., Χουρσόγλου Χ., της προέδρου ΔΕΠΑ κ. Καρατζά Α., του προέδρου των Παιδικών Σταθμών Μαρμαρίδη Ι. ,του αντιπροέδρου της ΔΕΠΑ κ. Αβραμίκα Χ. , δημοτικών συμβούλων, του προέδρου του Τοπικού Διαμερίσματος Περίκλειας Πετρούση Ιωάννη και πλήθος κόσμου.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε δεξίωση στο καφενείο του χωριού για όλους τους παρευρισκόμενους στον εορτασμό της εκκλησίας.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Μητροπολίτη κ.κ. Ιωήλ και όλους τους κατοίκους του χωριού αλλά και των διπλανών χωριών και τους επισκέπτες που λάμπρυναν με την παρουσία τους τον εορτασμό της Εκκλησίας των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού στον οικισμό Λαγκαδιάς του Τοπικού Διαμερίσματος Περίκλειας του Δήμου Εξαπλατάνου.

Δημοσιεύτηκε στις 5 Νοεμβρίου, 2009


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

23:43 - ΝΕΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΔΕΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕΣΩ ΚΕΠ

10:53 - ΤΕΛΕΤΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ 5ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

10:48 - ΤΡΙΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ-Η Έδεσσα ταξιδεύει στο Βιετνάμ.

10:45 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

10:44 - Μιχάλης Κατρίνης:”Η ΕΕ πρέπει να αποκτήσει δικό της αμυντικό δόγμα και να υπερασπιστεί εμπράκτως τα μέλη της’

10:40 - Λάκης Βασιλειάδης: Στο ΕΣΠΑ η ενεργειακή αναβάθμιση του Γ.Ν. Πέλλας (ΝΜ Έδεσσας & ΝΜ Γιαννιτσών), ύψους 6.163.415,07 Ευρώ – Αναμένεται ο διαγωνισμός

10:38 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ Ι. ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

10:03 - Διακοπή νερού στην Άψαλο

09:10 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον νέο Διοικητή του Γ.Ν. Πέλλας (Έδεσσας -Γιαννιτσών): «Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στη Ν.Μ. Έδεσσας»

09:07 - Ξεκίνησε στον Πλαταμώνα η κατασκευή της οδού ήπιας κυκλοφορίας από το Stavento έως την οδό Παντελεήμονος με ταυτόχρονη διατήρηση των παλιών σιδηροδρομικών γραμμών