pellatv
Live

ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΣ…

Η νεοσύστατη εθελοντική ομάδα γονέων Έδεσσας 'ΑΣΠΙΔΑ', στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να συγκεντρώσει ρούχα και παπούτσια όλων των ηλικιών, καθώς και παιχνίδια σε καλή κατάσταση για να διανεμηθούν σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΣ…αυτά που για εσάς δεν είναι χρήσιμα πλέον για κάποιους άλλους μπορεί να είναι πολύτιμα. Μια μικρή και εύκολη για όλους μας κίνηση που μπορεί να ικανοποιήσει σημαντικές ανάγκες συνανθρώπων μας.

Χώρος συγκέντρωσης: Κέντρο Πρόληψης «Όραμα», Φιλίππου 38, Έδεσσα. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 2381051174 ( Όραμα από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00- 14:00) και 6977743983 (κ. Φράγκου, εκπρόσωπος της εθελοντικής ομάδας, από Δευτέρα έως Παρασκευή 18:00- 20:00)

Ο επιστημονικά υπεύθυνος του Κέντρου

Λάζαρος Σιάντσης
Κλινικός Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής

Δημοσιεύτηκε στις 19 Φεβρουαρίου, 2010


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.

14:22 - Μια φωτογραφική περιπλάνηση στις διαδρομές, τα μέσα μετακίνησης και τις ιστορίες των ανθρώπων του κόσμου.

19:29 - Στέγες και κατασκευές με φύλλα καρκινογόνου αμιαντοτσιμέντου εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του Νοσοκομειακού Κιλκίς.

19:23 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΥ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2026 – 2027

19:21 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων “Ημέρας Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος ‘’

13:15 - ΣΔΕ Γιαννιτσών-Αριδαίας-Έδεσσας, εγγραφές 2026-27

13:12 - Εξιχνιάστηκε τηλεφωνική απάτη σε βάρος γυναίκας που έγινε τον περασμένο Ιούνιο στην Αλεξάνδρεια

13:08 - Μια Μαγική Βραδιά Κάτω από την Πανσέληνο: Ο Απόηχος της Συναυλίας του Κώστα Χατζή στην Έδεσσα

18:15 -  Ώρες ευθύνης για τους βουλευτές της Πέλλας δεν αντέχει η . κόκκινη γέφυρα .

11:55 - «ΜΑΓΙΑ Η ΜΕΛΙΣΣΑ»