pellatv
Live

«ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΘΡΗΝΟΣ»

Το Κέντρο Πρόληψης 'Όραμα' στα πλαίσια των προληπτικών του δράσεων του και σε συνεργασία με το Δήμο Έδεσσας, τη Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων διοργανώνουν και σας προσκαλούν στην ομιλία με θέμα: «ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΘΡΗΝΟΣ». Ομιλήτρια θα είναι η κ Τσελεπή Ντίνα –Ψυχολόγος από τη ΜΕΡΙΜΝΑ (Εταιρία για τη φροντίδα παιδιών και οικογενειών στην αρρώστια και το θάνατο). Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Μαΐου 2010 και ώρα 19:00- 21:00 στο πολιτιστικό κέντρο Δ. Έδεσσας (Καπετάν Γαρέφη και Περδίκα). Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 23810 – 51174. Η Είσοδος είναι ελεύθερη. Στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις.

Δημοσιεύτηκε στις 8 Μαΐου, 2010


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

23:43 - ΝΕΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΔΕΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕΣΩ ΚΕΠ

10:53 - ΤΕΛΕΤΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ 5ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

10:48 - ΤΡΙΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ-Η Έδεσσα ταξιδεύει στο Βιετνάμ.

10:45 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

10:44 - Μιχάλης Κατρίνης:”Η ΕΕ πρέπει να αποκτήσει δικό της αμυντικό δόγμα και να υπερασπιστεί εμπράκτως τα μέλη της’

10:40 - Λάκης Βασιλειάδης: Στο ΕΣΠΑ η ενεργειακή αναβάθμιση του Γ.Ν. Πέλλας (ΝΜ Έδεσσας & ΝΜ Γιαννιτσών), ύψους 6.163.415,07 Ευρώ – Αναμένεται ο διαγωνισμός

10:38 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ Ι. ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

10:03 - Διακοπή νερού στην Άψαλο

09:10 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον νέο Διοικητή του Γ.Ν. Πέλλας (Έδεσσας -Γιαννιτσών): «Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στη Ν.Μ. Έδεσσας»

09:07 - Ξεκίνησε στον Πλαταμώνα η κατασκευή της οδού ήπιας κυκλοφορίας από το Stavento έως την οδό Παντελεήμονος με ταυτόχρονη διατήρηση των παλιών σιδηροδρομικών γραμμών